Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Unde ne spalam masinile in Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/299026-spalam-masinile-constanta.html)

Sonny™ 25-01-12 15:20

Re: Unde ne spalam masinile in Constanta

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4834018)
cu aer sunt aia pe baba novac cand treci de soveja spre institut , pe dreapta , sunt niste tigani arata de zici ca sunt desenati cu stanga da spala bine si dau si cu aer ;) pretul era convenabil dar numi convenea mie drumul pana acolo.sa vii din centru pana acolo cu banii aia o mai speli o data :))

acolo o spal si eu si chiar daca sunt tiganusi spala foarte bine acolo

YCEE 13-02-12 15:32

incercati pe aurel vlaicu pe langa lukoil de la dobrogea.
E o spalatorie acolo si spala bine bine. 20 de lei int + ext & ceara.
Dar am ramas surprins ce treaba buna fac

quick_5hifter 14-04-12 10:13

La romnational acolo am spalat-o si eu o perioada, pana cand mi-au "aspirat" un stick usb din masina si s-au prefacut ca "din greseala", dar de fapt eu m-am intors dupa el in 5 minute si il scosesera deja din aspirator, era pus undeva separat. A trebuit sa fac putina valva ca sa mi-l iau inapoi.

Dupa asta, m-am "transferat" la spalatoria "Decent" de pe I.C. Bratianu (langa Trompi), unde sunt foarte multumit de cum spala masina. Pretul este 15 lei (parca) int-ext si au si promotie din aia cu 4+1. Cu totul, ma incadrez in 25 lei sa beau si o cafea, sa las si bacsis :D

peter 14-04-12 11:50

Este o spalatorie in spate la Rompetrolul de vis a vis de 'lac'...Malborakis parca ii spune,au o oferta 50 RON toata luna,de cate ori vrei.....cred ca o sa imi fac si eu un un abonament ,nici nu imi pasa cum spala daca e nelimitat toata luna :lol:

YCEE 14-04-12 15:31

vedeti ca si la selecta in poarta 6 spala bine de tot...si e doar 15 lei int+ext
eu acolo m-am mutat..

GABBY_ 05-05-12 17:47

Am fost si eu azi la Selecta si la 15 ron nu ai ce comenta,isi fac treaba bine.
Pana acum spalatoria cea mai buna pentru mine este la Institut

Geox` 27-05-12 19:13

si eu de 2 ani le selecta ... :-)

para06 02-06-12 20:25

Quote:

Originally Posted by peter (Post 4980886)
Este o spalatorie in spate la Rompetrolul de vis a vis de 'lac'...Malborakis parca ii spune,au o oferta 50 RON toata luna,de cate ori vrei.....cred ca o sa imi fac si eu un un abonament ,nici nu imi pasa cum spala daca e nelimitat toata luna :lol:

+1 , acum vrea sa o faca si non stop 8)

YCEE 07-06-12 15:18

am fost la malborakis acolo sa imi spal masina..sincer nu am fost prea incantat ... mi-au cam dat buleala la sters

Georgian03 15-06-12 17:33

Eu sunt multumit de "spalatoria de covoare" de pe Fulgerului si de OMV-ul de Oxford + laveta mea de sters apa. Pe Fulgerului sau acasa interiorul si la OMV exteriorul (uneori ambele pe fulgerului in functie de timp si moment)

YCEE 16-06-12 17:55

nu incercati la aia de la bila imediat dupa pod...e pe sos mangaliei ...cel putin nu acum...au niste lenesi de oameni ... frateeeeeeeeeeee le-am aratat 5 locuri unde nu au ajuns cu aspiratoru ..si nu locuri ascunse...gen intre scaune sau podul de la portbagaj...
O LENEEEEE ...

Andrei RS13 08-08-12 14:45

o spalatorie foarte buna este pe I.C.Brateanu sub primul pod care duce spre Valu lui Traian,se cheama pompi, are un pompier ca emblema,spala bine si dau cu spuma plus ca nu sterg cu pietris

SANDRAA 10-08-12 09:51

DOAR LA LOCAR WASH ,CITY MALL.CALITATE SI ANGAJATI SERIOSI..

YCEE 12-08-12 16:23

Quote:

Originally Posted by SANDRAA (Post 5132706)
DOAR LA LOCAR WASH ,CITY MALL.CALITATE SI ANGAJATI SERIOSI..

scumpa ! 25 de lei cand mai peste tot e 15 ?

onucku 12-08-12 19:19

Selecta,Poarta 6.

All times are GMT +2. The time now is 21:59.

- Copyright 2026 4Tuning