Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Caut Sponsor (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/29875-caut-sponsor.html)

str33tmania 29-12-06 17:14

Re: Caut Sponsor

ahamz...am inteles ...vrei sa faci un cuib pt tuneri ...mey nu e o idee ..rea sincer...chiar ar fi bine ;)si dak zici ..ca ai locu..restu sunt usor de procurat..

-<Gedoc>- 29-12-06 21:58

frate teai aventurat undeva unde e foarte greu....nu se risca multi sa se bage la chestii de genu pt nu prea au cunostiinta de cauza(vb de aia batrani ca au bani,ca astia tineri sunt la inceput de cariera si nu prea isi permit,doar dak nu e fiusu lu`Lishinschi printre noi pe forum:P).....oricum poate da norocu peste tine si peste noi si iti iese ceva....succes in continuare...

vizu 22-07-08 14:02

pacat ca nu locuim in acelasi oras fiindca si eu sunt in aceeasi situatie cu un prieten....avem locul, o mare parte din scule....cunostiinte..dar nu avem sponsor ..adica ne descuram noi cat de cat dar vrem sa facem ceva legal ca sa afle lumea fiindca avem vointa mare si idei foarte multe...

MauS 23-07-08 09:29

Quote:

Originally Posted by vizu (Post 1657944)
pacat ca nu locuim in acelasi oras fiindca si eu sunt in aceeasi situatie cu un prieten....avem locul, o mare parte din scule....cunostiinte..dar nu avem sponsor ..adica ne descuram noi cat de cat dar vrem sa facem ceva legal ca sa afle lumea fiindca avem vointa mare si idei foarte multe...

Felicitari ca ai dezgropat un thread vechi de 2 ani:-)

U_TUNING 23-07-08 11:00

Quote:

Originally Posted by vizu (Post 1657944)

in viata vietilor tale nu iti va da nimeni bani sub forma de sponsorizare sa faci tu bani dupa:))))))))))))

Asa vreau si eu sponsorizare sa imi fac un magazin alimentar:)))))

cassadao 25-11-08 15:50

omu, cred cauta asociat cu bani nu sponsor e o mica diferenta oare ?

U_TUNING 26-11-08 08:11

eu cred ca nu are sens sa te mai chinui pt ca omu care a scris topic-ul asta nu a mai postat de 2 ani cel putin asa ca nu cred ca intereseaza pe careva topic=ul asta!!!!!!!

Bebixx 10-09-10 16:26

Cautam sponsor pentru un radio national online

Salutare numele meu este Octavian(bebixx)..Impreuna cu o echipa de deejay cu experienta in jobb de peste 4 ani 3 fete/4 baieti...Avem ca proiect deschiderea unui post de radio online...Pentru deschiderea postului avem nevoie un host pentru emitere si aparatura..2 microfoane si un mixer ... avem asigurata prezenta radioului in 2 molluri din judetul buzau si 1 xxl din bucuresti(prieteni de familie care vor sa ne ajute cu raspandirea postului)numele postului este Houston Fm...Suntem niste tineri care iubim acest jobb si vrem sa aducem un strop de fericire romanasilor nostrii in ciuda necazurilor din ziua de azi..Daca esti interesat si poti sa ne ajuti cu orice un microfon mixer host site...te rugam din suflet sa ne contactezi pe ym nostru olandezukiss2000 sau gmail [email protected] Multumim..O sa ne uitam in fiecare zi la raspunsurile dumnv.. o zi frumoasa!:!:

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning