![]() |
Re: Masina mea Astra G coupe z16xe
Quote:
imi pare rau nu mai am ornamentele de pe faruri... dar se gasesc peloape pe tot felul de faruri xcum nu recomand pentru ca dupa o perioada mai lunga raman urme pe faruri daca le dai jos... |
1 Attachment(s)
cam asa vreau sa arate masina pe viitor :)
scuzati va rog calitatea lucrarii'' in photoshop e prima data... |
Poate faci filmuletul sa vedem cum se aud !
Bafta in continuare ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa se prezinta sub capota :)
|
Filmuletul pe care l am promis :)
daca folositi casti nu da ti volumul la maxim... e intre blocuri rasuna si nu se aude clar... poate o sa fac un filmulet undeva in spatiu deschis xcum mai e loc de imbunatarire in ce priveste sunetul :) pareri, propuneri, critici va sunt recunoscator :) per total eu sunt multumit de investitie, masina chiar trage mai bine in ture inalte https://www.youtube.com/watch?v=A1rh96cP0Gs |
2 Attachment(s)
Un mic experiment :) credeti ca am exagerat? mie imi place cum vine :D
|
iai dat o pata de culoare, acum iti fura putin privirea masina din cauza jantelor, mie unul imi place
|
2 Attachment(s)
Quote:
au mai fost facute cateva chestii marunte,dar de efect zic eu :) stiti vorba lucrurile mici fac diferenta le am facut un polish la faruri apoi au fost date cu lac, s au vopsit oglinzile (aveau cateva zgarieturi de cand am luat masina), am vopsit si grila de la radiator si fusta de la bara pe care intentionez sa o schimb... stie cineva unde pot gasi o fusta de astra g opc 1 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
sincer chiar ca fusta aia nu prea are legatura cu bara sincer:lol:...apropo ai serpisor? cat te-au dus?
|
Quote:
|
si eu am vrut serpi, soparle etc...dar nu mai bag bani, iau un 2.0 T LEH 240 cai stock il urc lejer in 300 si am terminat ca m-am saturat sa tot trag cai din 1.6:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning