![]() |
Re: Pentru KOK - Ploiesti
kok e mai bine ,dar mai are de stat vreo 3 saptamanii in spital . Catalina a inceput sa raspunda la tratament . sa le tinem pumnii si sper sa nu ii deranjeze ca am deschis topicul asta.
|
Quote:
|
Le doresc toata sanatatea din lume k de asta au nevoie cel mai mult acum si dupa ce se fac bine si serbam insanatosirea lor :) k asa e normal :) le urez fericire si sa se bucure de fiecare clipa din viata.Hai insanatosire grabnica si asteptam sa va vedem pe picioarele voastre pe toti
|
Din cate stiu, Catalina, prietena lui Bogdan FMC este la Bucuresti si e inca in coma, a fost operata pe creier si are ambele picioare rupte dar a inceput sa raspunda la tratament, Bogdan FMC este cu ea si cu familia ei acolo la spital in fiecare zi, el a fost operat la mana si are umarul diszlocat, insa poate merge pe picioarele lui, desi psihic e devastat, insa il sprijinim cu totii, Marinica, prieten bun de-al lui Bogdan FMC este internat la Sp. Judetean Ploiesti cu mana si piciorul rupte. Este bine acum din cate am inteles..., iar Pablos, este tot la Bucuresti, nu stiu la picioare cum este, desi am inteles ca are si el un picior rupt, nu stiu exact asaca mai bine nu vorbesc. Are 4 coaste rupte si un plaman perforat. A fost operat, si sa speram ca este bine si el acum.
Speram ca noul an sa le aduca multa sanatate si Dumnezeu sa le Dea putere sa se ridice, sa vorbeasca, sa uite de tot ce s-a intamplat si sa rada din nou. Va iubim pe toti si va asteptam cu drag acasa! |
... ... ... :( sa scrie altcineva ultima veste :rolleyes2
|
Ce pot sa zic nu cunosc pe nimeni implicat in accident dar le urez foarte multa sanatate si fericire si Dumnezeu sa le de-a puterea sa treaca cu bine peste acest obstacol al vietii....BAFTA!!!
|
E pacat ca in viata trebuie sa trecem si prin astfel de cumpene....Personal nu-l cunosc pe KOK sau pe ceilalti implicati in aceasta nefericita intamplare.Insanatosire grabnica.
|
Cu parere de rau va dau o veste foarte proasta ! Catalina a decedat din ce am aflat si eu de la niste prieteni foarte apropiati ! DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE !
Sincere condoleante familiei !:sad: |
Dumnezeu s-o odihneasca in pace......S-a dus printre cei buniO:-)O:-)O:-)...Condoleante familiei
|
aia cik vroiau sa fie ingerasi sa nu se inteleaga altceva...:(
|
D-zeu sa o odihneasca si sincere condoleante familiei...
|
dumnezeu s-o ierte...pacat.:(((
|
sincere ...condoleante :cry:
imi pare rau... ca lucrurile au luat aceasta intorsatura.. :cry: ceilalti sunt mai bine.. :cry: nu ii cunosc personal..... cum a reactionat..la veste... Bogdan FMC :cry: :cry: :cry: trist... foarte trist.. :cry: Insanatosire grabnica |
Nu cred ca ar vrea nimeni sa stie ce este in sufletul familiei si in sufletul lui Bogdan.
Dumnezeu s-o ierte! Inmormantarea va avea loc vineri la Cimitirul Viisoara din Ploiesti. :cry: Condoleante! :cry: |
Plecare la ploiesti pentru inmormantarea catalinei
10 30 Agip Baneasa.... pe dn1 sper sa vina cati mai multi ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning