![]() |
Re: Jante
Pai dar niki acum nu am aflat unde le pot lati :(.... o adresa ceva un nr de telefon? :)....
|
Pe langa spitalul militar se face o straduta pe care urci spre unitatea militara de acolo din nord.pe acea straduta se afla o vulcanizare(mai nou si spalatorie).Cand ajungi acolo intrebi de Macara(are un passat cu FUN)El iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.Bafta vorbim la anu' despre ce ai rezolvat
|
Quote:
|
cocot latite sigur merg dar intoarse in nici un caz si oricum jantele alea merg numai cu camera am avut si eu din alea si lafel leam latit si eu
|
1 Attachment(s)
de la aceste suruburi nu merg fara camera
|
CE sa inteleg cocot 28 k sunt la facut deja?abia astept sa vad rezultatul.sper sa iasa marfa.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu nu mai am poze cu jantele celelalte,dar am altele tot latite pe masina
|
cocot am gasit doua jante la demembrari cu 700 pe trei prezoane si sunt de aluminiu nu ca ale tale cu suruburi
|
1 Attachment(s)
da cred ca stiu cum sunt;).....imi poti trimite si mie un PM cu ID-ul tau de mess?:-)
|
identice numai ca are doar doua,lafel ca mine si eu am doua gotty una de fata si una de spate si nu le gasesc pe celelalte sa le cumpar sa fac si eu 4
|
cocot hai sa iti vand jantele 8 mil ce zici merge? (am pe cineva care imi ofera 30 mil pe un set de patru ,dar nu le am pe celelalte 2)
|
Nu.... Am jante.... ;)....
|
1 Attachment(s)
O poza cu masina mea si cu jantele tele;) :twisted: :lol: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning