Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico... (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/29726-tico.html)

mad_mario 22-03-07 15:57

Re: tico...

hmmmm observ k lumea nu prea interesata de masini simple kre nu sunt extra tunate si nu au tot felu de tiganii pe ele
dak aveam shark,renumita sigla m3 si spinare...sareau romanii :ce panarama ce tiganie...hmmm da oricum multumesc celor kre mi-au scris pana acum si au fost sinceri ...zic eu k nu prea imi este locul aici ..........

topser 22-03-07 20:33

stai man calm , nu gandii asa , multi citesc dar nu scriu , ptr ca daca nu le placea masina sigur aveau ceva de zis...;)
spor la treaba in continuare , si daca ai intrebari legate de masina ,sau de piese , etc , te pot ajuta cu cea mai mare placere !

salut

mad_mario 22-03-07 23:06

10x man ...da kiar nu ma asteptam sa nu zik mai nimeni nimik oricum cred k dak ma apuc serios de ea,va ea iesi ceva frumos...sper
Dar asta dupa ce soarele se arata bucuros pe cer:)
SPOR SI TIE LA TREABA IN CONTINUARE!!!

Vialy 27-03-07 03:49

Inca un tico alb .... bafta in ce ti-ai propus ! te salut

mad_mario 27-03-07 18:51

10x...hmmm alb nush kr o sa mai fie depinde de idei...:P:D...10x oricum cum am zis si pe thread-ul tau poate ne vdm la tuning day :D:P sa o vad si eu pe a ta face2face astept pm-ul

Vialy 27-03-07 21:00

Da-mi un buzz pe messenger id : vialy_tico !

mad_mario 07-04-07 14:03

salut am ajuns si eu la 100.000 km si am skimbat uleiul....am pus esso m10w40 ....as avea si eu o intrebare ce diametru are toba...k as vrea s-o skimb si ce filtru cer la magazin(ma refer la filtru sport ) 10x

mad_mario 27-05-07 10:47

8 Attachment(s)
noutati:triple aproape clare..mult mai frumoase dekt stock:P
viitorul apropiat:prelungire fata ,praguri,pleoape si angel eyes
pareri:???

topser 27-05-07 16:42

Lampile de semnalizare le cunoastem,vad ca tu nu ai mai apucat sa iei din prima serie di acelea cu semnalizarea clara si nici de cele Lexus-look !
Oricum ,dau bine si astea si chiar poti sa le faci un tuning ,in sensul ca poti folosi si segmentul din mijloc al lampii trebuie numai sa dai gaura ! Acolo poti monta pozitia (eu zic ca e mai bun o disociere a pozitiei de frana ) sau poti face orice alta combinatie vrei tu ! Eu asa am facut !

mad_mario 29-05-07 23:26

4 Attachment(s)
Din pakte nu am apukt nu stiu dak stii la muncii aici in bucuresti are un bait magazin daewoo eu de-acolo le-am luat am vazut k nici pe site acolo nu's toti asteapta sa vin tiru.In legatura cu gauritu mai bn nu ma bag ,k nu prea ma pricep,si nu vreau sa mai fac vreo boakna cum am facut cu lucasurile:D.
NEW upgrades:neaone kre vor fi puse sub bord si ceasuri :turometru(7culori)si presiune ulei
-sambata va fi gata si prelungirea si pragurile,nu ceva iesit din comun...dar sper sa fie frumos:D
ASTEPT OPINII, SUGESTII,CRITICI SI PARERI BUNE SAU RELE ...PT MINE CONTEAZA!!!

topser 30-05-07 11:57

Pai asa ceva am pus si eu (turometru,pres ulei si voltmetru ) ,vezi la masina mea ! Carcasa imitatie carbon nu prea mi-a placut ,eu am preferat negru simplu ,turometrul l-am montat pe stalp .
In leg cu presiunea de ulei vor fi probleme cu sonda (ai sa vezi tu! ) ,trebuie sa faci o piesa in care sa montezi sonda de aparat si pe cea originala ,adica manocontactul care stinge becul din bord ,despre pozitia si locul de montaj nici nu mai vorbesc !:rolleyes2 Iti doresc succes!!!

mad_mario 30-05-07 18:53

deci nu prea am facut o investitie buna,eu am luat carbon k numai asa avea:D oricum vreau sa o vopsesc alba,si manocontactul ala si toate magariile mie mi le-a dat baietasu ala,si cu prinederea eu am doar 2 si nici nu mai cumpar ....deci p bord
Si eu ma gandeam sa le pun pe stalp da nu merge,am vazut si la u cum e si e kiar marfa ...oricum dak treci prin buc ...poate luam leg sa vad si eu cum ai pus pe stalp turometru......salut

mad_mario 06-06-07 23:01

9 Attachment(s)
........................................

topser 09-06-07 18:23

imi place ce vad , tot asa !

ps. traiasca vialy ;)))

mad_mario 09-06-07 20:37

mda sa traiask da m-am km kinuit la prelungire k sa iasa asa!Multumesc mult parerea mea e k vin bn pe ea asa,sa vad cu spatele ce fac:D:P,e km problematic,iar cu ceasurile ai avut mare dreptate presiunea la ulei deokmdata nu e functionabila ....astept vaknta sa ma ocup de ea, dar asta dupa ce i-au krnetul deoarece sor-mea e satula de tuning :))) ....dar a inceput sa-i plak:D:P.
Pe viitor vreau sa-i skimb folia k s-a km cutat:(
-toba sport (am avut posibilitatea sa o cumpar dar nu m-am pripit pt k nu stiu cam cum sa o montez:m-am gandit sa tai toba pe dedesub sa o skimb cu sport,sa las teava ai curba si la kpat sa sudez terminatia:D:P)acuma nush dak o sa mearga la diametru ...)
-filtru dar am auzit k baga praf la motor
-bara spate
-PLEOAPE
-si sa vopsesc masina alb perlat:D:P
km asta va fi pe viitor
ASTEPT PARERI SI CRITICI ...KRE CU SIGURANTA MA VOR AJUTA:d:p

All times are GMT +2. The time now is 16:47.

- Copyright 2026 4Tuning