Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Vand/schimb ceva piese pentru E36 (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/296756-vand-schimb-piese-e36.html)

florineluspr 27-01-12 10:37

Re: Vand/schimb ceva piese pentru E36

Quote:

Originally Posted by crazydadon (Post 4847887)
Pai ala la mana a2a nu trebuie sa sara de30-50 de lei cred....si probabil este vreo...80-100 nou?? eu nu de ala am nevoie:))

Am si cot debimetru dar nu se merita sa il iei SH.Mai mult patimesti.Nici nu are rost sincer iti spun, si nu stiu cat de bun e si al meu.Masina sta de ceva timp.daca vrei debimetrul atunci e alta treaba.
Crazy piesa e pt e36? sunt intresat dar numai daca vrei ceva la schimb de la mine...

crazydadon 27-01-12 11:08

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4849737)
Am si cot debimetru dar nu se merita sa il iei SH.Mai mult patimesti.Nici nu are rost sincer iti spun, si nu stiu cat de bun e si al meu.Masina sta de ceva timp.daca vrei debimetrul atunci e alta treaba.
Crazy piesa e pt e36? sunt intresat dar numai daca vrei ceva la schimb de la mine...

Da piesa este de e36....si da vreau ceva de la tine, depinde ce ai??

florineluspr 27-01-12 23:28

Poi cam tot ce am scris in topicul asta!! Altceva in plus mare lucru nu prea.Acum depinde si ce vrei tu..

pashu_boossu2005 29-01-12 14:39

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4850818)
Poi cam tot ce am scris in topicul asta!! Altceva in plus mare lucru nu prea.Acum depinde si ce vrei tu..

"maciulia" schimbatorului de viteze?? pret?

florineluspr 29-01-12 22:20

Salut.maciulia nu este in stare foarte buna! sincer nu merita sa o pui pe masina.Este tocita,pielea de pe ea nu mai este ok de mult...mai bine iti iau una noua.Daca vrei iti pot da pe masina mea una perfecta dar fara piele la 50 lei.(OEM)Una imbracata in piele este in jur de 100, dar nu am....

adrian325i 01-03-12 06:11

Cum intra in viteze cutia ? Agatza ?
Cutia mea cam agatza cateodata in treapta a doua... iar daca schimb foarte repede caraie pe a doua... Asa ca nu mai schimb repede...
E ZF sau getrag ? Ma intereseaza cutia de pe motorul M52 nu cea de pe M43...
Spune-mi cand ai drum in bucuresti ca sunt interesat...

Niste tampoane de motor de 6 cilindri ai ?

florineluspr 07-03-12 20:59

Se mai adauga un set de arcuri+amortizoare spate in stare foarte buna, sachs super touring.
OBC 7 butoane. ofer montaj.

Toate piesele de mai sus sunt si la schimb.

crazydadon 08-03-12 11:08

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4919945)
Se mai adauga un set de arcuri+amortizoare spate in stare foarte buna, sachs super touring.
OBC 7 butoane. ofer montaj.

Toate piesele de mai sus sunt si la schimb.

Salut, ceva la schimb pe X-brace21 si protectia caseta directie???

florineluspr 08-03-12 20:22

Ma intreseaza piesa ta dar cum ti-am mai zis numai la schimb cu alte piese.Nu am nevoie de ea in mod special dar as monta asa ceva pe masina.Oricum in caz ca as avea nevoie mare o confectionez singur.
Daca ai nevoie de ceva din cele listate de mine sau prin celelalte topic-uri si esti dispus de schimb, eu sunt deacord.

crazydadon 09-03-12 12:16

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4921708)
Ma intreseaza piesa ta dar cum ti-am mai zis numai la schimb cu alte piese.Nu am nevoie de ea in mod special dar as monta asa ceva pe masina.Oricum in caz ca as avea nevoie mare o confectionez singur.
Daca ai nevoie de ceva din cele listate de mine sau prin celelalte topic-uri si esti dispus de schimb, eu sunt deacord.

Pfff...vreau niste suporti de proiectoare si bani diferenta....sau hai cel mai bine faci o lista de piesa, te rog cu tot ce ai tu?
Multumesc.

florineluspr 09-03-12 21:34

Am 2 topic-uri deschise numai cu piese. Am scris acolo in mare parte toate piesele.Proiectoare si suporti nu am decat un set, si imi trebuiesc mie.Bari fata spate stoc am mai multe bucati impecabile.

Se mai adauga la lista de piese urmatoarele:
-set amortizoare+arcuri spate Sachs super touring impecabile 120 lei cu transport inclus
-arcuri+amortizoare fata stoc dar cu flansele praf 100 lei ambele
-bari spate complete 3 bucati:(alba, albastra si una calypsorot)
-bari fata 2 bucati una perfecta si una petecita. cea impecabila 100 lei si cea petecita 50 lei.(nu se vede mare lucru la ea) Ambele au bandouri si sunt calypsorot.
-obc 7 butoane la 70 lei cu montaj inclus in Bucuresti. 90 cu senzor temperatura.
-2 seturi discuri frana fata. (1 set pline 1 set ventilate)
Multee altee piesee.Accept schimburi diverse.

florineluspr 22-03-12 18:14

Se mai adauga un catalizator OEM de pe 2.0 M50/M52. Este in stare perfecta! sitele sunt ok, nu e plin de funingine, numai bun de pus pe masina.

200 lei. revin cu poze

N3v373m0 23-03-12 21:16

Un compresor AC gasesc si eu la tine pt. un m43 b16?pret mersi.

florineluspr 24-03-12 21:14

Quote:

Originally Posted by N3v373m0 (Post 4947012)
Un compresor AC gasesc si eu la tine pt. un m43 b16?pret mersi.

Nu mai am compresor. am avut unul de pe 2.3 m52.Imi pare rau.

D o n n 31-03-12 09:59

furtunul ala dintre debimetru si admisie pt m43

?

ms,un weekend placut !

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning