![]() |
x-team nu poate organiza curse dar NSL-CONSTANTA poate organiza curse . votu'l meu sa dus catre nsl si cred asa ar fi cel mai corect .prin acest vot poate ii putem determina sa se ocupe din nou de curse
|
nu vreau sa ma hazardez in afirmatii dar am votat 13 ... s-ar putea ca clubul al carui copresedinte sunt sa rezerve surpriza sezonului 8)
|
De asemenea am ales varianta numarul 13 :\"Altcineva, neimplicat pana acum in asta\" ,desigur referindu-ma la clubul pe care il port de cuvant,\"N2Oi R.C.\"
(nici nu am zis bine si deja ne-au votat 3 oameni) |
Sti ca se spune cand sti sigur ceva, ca asa cred ca toate cluburile pot organiza (teoretic) in afara de ice care au anuntat ca nu organizeaza.
Vom trai si vom vedea, deocamdata decat NSL poate organiza pt. ca este legal, iar mai tarziu cand vom deveni mai multi legali va fi care gaseste mai repede sponsor. |
Apt pentru organizare : NSL, clar. Au experienta necesara. In calitate de co-organizator, orice club poate face o cursa. Eu astept evolutia Extreme...
|
macar de ar da nastere la ambitii pollu' asta :roll:
|
.
Gratzian: Am fost foarte ferm in privinta off-topic aici suspendare 24 ore pt off-topic agravat de grosolanie.... |
ice racing :lol: :weee: :twisted: :roll:
|
Nr 13 am votat...Altii neimplicati pana acum nu suna prea corect, insa ideea ar fi urmatoarea: un club 4tuning specializat numai pt organizarea curselor in care sa intre \"crema\" din fiecare club care doreste sa organizeze...intr-un fel, 4tuning sa actioneze ca un fel de federatie sau consiliu superm, ceva de genul asta, in care sa se adune sa activeze cei mai priceputi si mai entuziasti din fiecare club...nu ar strica un presedinte neutru, care nu este in nici un club...
Ma rog, toate astea in cazul in care LR chiar nu mai organizeaza nimic... O parere personala... |
de ce nu poate organiza NSL in continuare fara LR, daca s-a mai explicat pe undeva, scuzea da' nu am citit...
|
Fara nici o suparare ... nu are rost acest POLL ... dupa parerea mea ...
este CLAR ... cine are puterea shi \"know how'ul\" ... sa organizeze asemenea curse ... Legal Racing + No Speed Limit ... nu au nici un sens alte comentarii!!! |
Sunt de acord cu polifem pentru ca eu cred ca nu era momentul unui astfel de pool si topic!Cred ca se forteaza nota putin pentru a afla sau a determina mai repede organizarea unor curse de catre un anumit club!
|
nu imi mai pasa
asta e !! cind ati avut aceste curse nu ati stiut sa va bucurati de ele, ati preferat sa injurati organizatorii, sa jigniti, sa credeti ca zi se cuvine nu stiu ce, sa socotiti cam citi bani cistiga LR etc., in loc sa incurajati, sa sustineti macar cu o vorba buna !! acum vi se cere un lucru foarte simplu: un CALENDAR COMPETITIONAL pentru 2005 si surpriza ..... o dati de gard: incercam ... o sa vedem.... bla bla .asta e o parte din voi ! ceilalti :'' LR asteapta rugaminti de la noi pentru a putea reveni cu o noua decizie in vederea organizarii de noi concursuri \" !!!! dragilor sunteti patetici!! va urez succes in organizarea de noi concursuri de birfe si blamari singurul concurs pe care il puteti organiza, cu desfasurare zilnica (deci ati rezolvat-o cu calendarul). apropos de vot, am votat 'Altcineva, neimplicat pana acum in asta' si il(i) sfatuiesc sa fie selectivi in vederea participantilor, grup in care multi dintre voi nu au ce cauta ! cu maxim respect !!!
|
Ca de obicei,romanul nu e deschis catre lucruri noi....Chiar daca LR si NSL au organizat pana acum,parerea mea e ca si MR s-au descurcat F.bine la Prisma....
Nu inteleg mentalitatea de genu: ce e nou e mult mai rau fata de ce a fost pana acum.Cum altfel sa progreseze Romania in conditiile date?din toate punctele de vedere.... De ce sa nu vedem in continuare ce poate si alt club,poate o sa fie mult mai bine decat ce au organizat altii (sa nu ma inteleaga nimeni gresit,respekt pt cei ce au organizat pana acum),sau poate o sa fie mai rau,dar pana acum MR mi-au placut,sincer sa fiu. Parerea mea sper sa conteze cat de putin,si daca nu...eu o sustin. Bafta in continuare,oricine ar organiza. |
singurul raspuns al unuia de la LR care mi-a placut a venit din partea lu' adrian.. si, zoom-zoom, ai dreptate.. eu ma gandeam ca mai multe cluburi pot organiza.. ceea ce face mai interesanta competitia.. fiecare vine cu ceva nou.. idei sunt o gramada, bani nu sunt.. totusi daca este un club respectabil, se pot strange cate 4-500 000 de la fiecare membru pentru o organizare relativ buna.. prima organizare cum o fi ea.. sa dea bine in randul sponsorilor.. apoi cred ca nu ar mai fi asa greu. in fine, voi stiti mai bine.
p.s. am votat insomnia racing.. cred ca ar avea ceva de spus.. imi place organizarea clubului (asta am inteles doar din \"stirile\" de pe site) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning