![]() |
Re: Drumurile Iasiului
Asfaltul nou pus pe Copou a inceput sa aiba si gropi, foarte frumos.
|
E un asfalt intermediar, peste el va mai veni un strat.
|
Ah, ma speriasem. :D
|
|
Deszapezire
Ce parere aveti despre "deszapezirile" care "se fac" zilele astea?
|
Distractie maxima prin oras...rad copios de fiecare data cand tre sa ies undeva ca nu ma pot abtine sa nu fac un drift acolo :boogy:
Cred ca singurele persoane care mai sunt surprinse de zapada sunt autoritatile...noi deja ne-am obisnuit cu reactiile intarziate...cine stie cand sau dak or sa curete strazile incompetentii astia... |
Aceiasi parere si aici, pacat ca n-am tractiune pe spate sa fie mai interesant, dar merge si asa, decat deloc. :D
Insa ma seaca persoanele care merg cu 20 30 km/h si nici macar nu stiu unde le este banda, merg pe mijloc. :)) |
si pe mine ma enerveaza astia de tin tot drumul ocupat si merg cu 30kmh dar au o scuza, pe vremea asta nu se mai tine cont de banda ci de cararea facuta :))
|
Quote:
|
pe drum acoperit cu zapada cu 30 se circula in zonele in care se circula cu 50 de obicei !!
nu`i mai interesant cu tractiune spate , tre sa fi mai atent ca si in frana de motor fuge curul |
Respect pentru soferii ce pe aceasta vreme merg de-a latul pe strazi!!! :evil:
|
Cam ce poate sa iti faca politia daca te vede? Lamuriti-ma careva ca merg cu stres
|
Quote:
@Sper sa nu se topeasca zapada pana-mi scot masina din service. :)) |
1 Attachment(s)
beleaua mare e pe strazile din cartiere ...:))) ce m-am distrat cand a ramas utilajul impotmolit :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning