![]() |
Re: Poll || Alegere baza CONCURS SARBATORI
cred ca mai bine faceam lafel ca inainte lista cine sa inscris si apoi grupele si aia e ..
|
Asa se facea la virtual 4tuning league... asta e doar un battle
|
ok...fiecare face ce stil vrea, singura "restrictie" fiind tema de craciun
|
Quote:
|
sa stearga cineva tot sa se puna masina si termenul si aia e .spor la munca
|
mai eu as avea o idee sa tragem la sorti cine si cui ii da tema cum am spus si la comentarii lucrari iar cel care va face tema respectiva,pe langa elementele de tuning specific temei respective sa incerce sa imbine si ceva despre craciun/sarbatoare (de exemplu mosul sau la masina sa fie inhamati reni pnm fiecare se gandeste cum stie el mai bn)
Asta e parerea mea daca nu vreti nu o folositi eu oricum o sa particip:D |
2 Attachment(s)
a mea
|
Care este termenul? ... :???:
|
Mai intai cum ramane si dupa termenu.
1.Fiecare isi alege masina si stilul , dar sa aiba tema Christmas. 2.Fiecare isi alege masina si prin alegere , stilul este ales de un user participant ,si tema Christmas. 3.Aveam aceeasi baza ,si prin alegere stilul este propus de userii participanti ,si tema Christmas. 4.Avem aceeasi baza ,si fiecare isi alege stilul ,si tema Christmas. |
Pai daca citeai mai bine a spus Cass cum ramane mai sus... Tema este Craciun`ul ... baza este Golf'ul MkI iar stilul ce iti trece tie prin cap... eu fac o combinatie de stiluri :)) ...
Quote:
|
Da ,tu ai citit cu atentie? Ca$$ spune ca sigura "restrictie" este tema , adica , nu este neaparata nevoie sa facem dupa baza pusa te dite.
|
sunt confuz rau
hai sa ne hotaram odata.. |
Asta a fost scopul meu,alege si tu din alea 4 variante macar sa vedem ce vrea lumea . Eu vreu de ex 1.Daca aveti alte sugestii ...
|
ce stil vreti voi, singura restrictie fiind sa aibe chestii relative cu craciunul.
|
1 Attachment(s)
hai sa fie si a mea putin grabita
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning