![]() |
Re: Verzitura B 09 TVG
Quote:
Arata intr-un mare fel...Dar mai este de lucru.. Ai grija la detalii..alea conteaza destul de mult Bafta cu masinuta;) |
Arata FOARTE BINE masina !!! Vor ramane jantele de pe spate ?? Presupun ca vei pune fuzete si pe fata .... ?
PS : Fa`i rotile inclinate , ca la Stance ! |
Īmi aduce aminte de vremurile cānd WRC şi TAU erau īn floare, dar nu ştiu de ce!
Chiar am să urmăresc evoluţia maşinii !, Culoarea dacă v-a fi aşa cum zici B XX ADY e criminală |
are cineva o punte de dacie acasa si se impiedica de ea?am eu nevoie de ea....masina va ramane in 3 prezoane cu jante de tabla extra dublate shi cu niste cauciucuri facute stretch si la frane vom lucra incet si sigur...ce discuri asi putea folosi pt butici de padis?asi vrea sa folosesc etrieri de r5 gtt
|
Discuri de fata de D13xx.
|
In sfarsit, topicul. Masina o stiu tot de la anunturi dar cind am vazut-o live prin septembrie, parea mult mai lasata, ma gandeam ca nu are cum sa coboare de acolo, fara o rampa foarte lina, dar uite ca cine o cunoaste, stie s-o dea jos. Bravo tie pentru masina si o sa urmaresc cu mare interes acest topic, pentru ca se anunta a fi unul incendiar.
|
sarbatori fericite tuturor si un an nou cat mai bun si cat mai multe impliniri si realizari
|
2 Attachment(s)
2 poze de sezon....acumulam piesa cu piesa
|
1 Attachment(s)
s-a produs o extorsiune a unui degajament ...intr-o...parte ...de nu mai sta roata dreapta:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Haideti cu detalii ca suna bine. Bascule cu + sau... ?
|
4 Attachment(s)
bascule cu + daca asta se intelege prin prelungirea basculei:)...astazi s-a finalizat si pe partea dreapta, maine se va monta o pompa de frana de renault 5 gtt cu tot cu tulumba, iar conductele vor fi refacute, iar repartitorul va fi eliminat:)
PS: nu luati in seama pasajul de tip jgeab:lol: o sa fie inlocuit :) |
Ba da semnale nu are pe fata?:lol: sa faceti si voi poze la modificarea aia la bascula...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning