![]() |
Re: E30 318i touring
Quote:
|
Ceva pareri de suspensia reglabila de la ta-technix?? Vreau sa achizitionez una dupa anul nou , dar dupa cum am citit pe net uni ar zice ca e ok alti ca au de obiectat ,care ar fi acele probleme cu ea?Si ce offset imi trebuie la jante ca sa nu imi atinga in portetrier sau alte cele?
|
Quote:
Hai ca arata bine in doua culori, desi eram in dubii... Eu zic sa optezi pentru suspensia TA, tu ai nevoie de un drop cat mai bun nu ? Atata timp cat nu te dai la "raliuri", e ok. |
Ma intereseaza sa coboare destul de mult dar sa fie si tare sa nu imi atinga jentile in aripi.La raliuri nu ma dau asa ca masina o fac pt mine .
|
Quote:
|
Quote:
|
I-am schimbat azi fisele , i-am facut un interior exterior ca sa fie fresh asa de inceput de an si cam atat pentru anul asta. La multi ani tuturor!!!!
|
4 Attachment(s)
Am probat azi un set de jante, dar nu vin chiar asa de bine + ca pe fata imi atinge in portetrier. Adaug cateva poze .
Maine daca e deschis ma duc sa imi iau o prelungire pt bara fata. |
frumos ursuletu , la cati mai multi km fara incidente La Multi Ani
|
2 Attachment(s)
Ceva miscare de azi , ramane sa cos buza unde se imbina si am terminat !
|
Prelungire de Golf 3 ?
|
Da este o prelungire de golf 3 gti !!
|
Quote:
|
Am reusit sa ii pun clapeta de la torpedou , ma saturasem sa imi tot cada la un soc mai mare. Mi-am luat si un filtru de benzina dar cu vremea asta e mai grele de schimbat.Prelungirea de pe fata am reusit sa o sparg intr-un colt , le multumesc celor care dezapezesc drumurile , datorita lor am lovit o bucata de gheata mai mare .
Astept vremea mai buna sa ma duc sa imi iau talonul. |
Cam greu cu taloanele de luat inapoi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning