![]() |
Re: Ford GT 2006 vs Porsche Carrera GT
Quote:
Asa, exista Carrera GT in Romania? |
Quote:
cat despre datu cu ford gt TU...lasa-mi speranta sa zic ca ai gresit ce ai vrut sa scri...nu de alta dar cazi in penibil rau de tot...un pusti de 15 ani intr-un ford gt...totusi...sa ai atatia cai TU pe mana si o masina valoroasa precum este ford gt...totusi ceva este ilogic in logica ta :D Cat despre ce as alege intre aceste doua masini..eeste ceva care ma duce cu gandul sa aleg porsche asta ptr ca renumele porsche in masini de elita este zic eu mai bogat decat cel de la ford(bineinteles si aceasta face senzatie).Fordul GT este o masina old school new...daca pot sa ii spun asa...liniile masini ma fac sa ma gandesc la masinile muscle de prin 70-80 dar interiorul tradeaza prin accesori de ultima generatie... Pana la urma aleg porsche! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
da, ma scuzi. compresor. si inca o data scuze. acum vad ca titlul topicului este suzuki swift vs ford gt
|
V10, 5733cmc, 605CP / 8000rpm, 590nm / 5750rpm
0-100 km/h 3.9 s, 330 km/h max (si nici aici nu ma ia cu ameteala. asa se intampla cand ai masina usoara cu sufa prinsa de Sageata Albastra ;) ) asta fiind porsche carrera gt 2006 484.000$ aprox |
sa fim seriosi acuma copilu ala de 15 ani.....si voi kiar credeti..cine ii dadea lui pe mana o asemena masina..fara suparate da mi se pare o aberatie
|
topicul era si mai interesant daca spunea ca le-a condus pe amandoua, asa, la comparatie pe propria-i piele.
oricum, sa fiu pe subiect, fordul tind sa cred ca este f greu de manevrat pe orice alt tip de drum decat drept. plus ca are un consum ciudat. plus ca este o super masina a anilor trecuti, care acum nu este decat o masina sport. partea buna ca nu costa cat un porsche. imi place look-ul dar atat. interiorul... in materie de interioare sport cred ca ferrari stie cum sta treaba. si totusi, nici una din astea doua nu se compara cu suzukiu meu :D si nu cred ca ma poate contrazice nimeni. |
Sa va zic yo cum sta treaba dak nu il credeti pe om :) ... Deci... omu si-a cumparat un porche carrera GT si un Ford GT .... ( de plastic bineinteles) si le-a legat cu ata intre ele .... si le-a dat drumu la vale :)) ...dupa accea a deschis LSD -urile :)) si a vazut k scaunele sunt tari .... ( de plastic normal ) si. ... nu mai am inspiratie acuma ... continuarea peste cateva ore :)
|
asta e..pana la urma toti avem vise:lol:
|
bai cata rautate ... va luati asa de saracul copil ... poate chiar a avut ocazia sa mearga in dreapta cu GT-ul, ce vi se pare asa incredibil?
si tare faza cu ... nu e fantastic de puternic ... lol ... deja nu ne mai impresioneaza masinile sub 700 de cai putere ... revenind la versus cred ca exista o oarecare diferenta de pret intre cele 2 ... nu? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Din cateva poze am intales ca exista una bucata Carrera GT prin Bucuresti cu numere de Germania. P.S. Referitor la versus, exista un domn Michael in Polonia care le are pe amandoua, a si facut cateva reviews la cele doua. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning