![]() |
Re: Proiectoare E36
Quote:
|
salut tuturor!
Mi-am cumparat in acelasi scop buton pentru faruri de ceata, releu, si mufele care vin la proiectoare toate cu numai 15 cm de fir.Masina din fabrica a venit fara proiectoare. Am citit pe undeva pe forum o modalitate, ca la carte cred, dupa cum se spunea si am inceput prin a inlocui comutatorul vechi care avea un singur buton cu cel cu doua butoane(ceata spate respectiv proiectoare ceata fata). Mufa comutatorului are trei fire si locas pentru inca un fir, locas in care am montat un fir pe care l-am tras la intrerupatorul de lumini intr-un locas care este liber cu nr. 9. Pana aici OK. De aici ..ceata dar fara proiectoare :), mai departe inca ma informez cu exactitate....daca este cineva care a montat instalatia prin acelasi mod cum am inceput eu si e functionala rog sa detalieze poate ne mai descreteste si noua fruntile. Multumesc |
2 Attachment(s)
leu00 da mai multe detalii te rog, acum am gasit o noua instalatie pentru proiectoare si este la fel luata de pe o masina(320i de prin '95-'97). Am luat releul cu suportul releului impreuna cu 5 fire(rosu, maro, galben-rosu, galben-maro, galben-negru), 2 papucei si mufa care se uneste cu cealalta mufa din cutia de sigurante, mai raman 2 fire unul rosu pe care l-am scos dintr-o banda unde mai erau inca 2 iar firul maro era deja rupt cand am desfacut instalatia. La mufa de la butonul proiectoarelor din bord am gasit 4 fire
1. galben-alb, 2. galben-albastru, 3. galben-gri 4. galben-albastru care era unit cu firul nr2 tot galben-albastru - firul galben-gri duce din bord in cutia de sigurante la o mufa neagra, iar tot de la aceasta mufa neagra pleaca inapoi in bord un fir galben-maro undeva in spatele ceasurilor de bord...nu am reusit sa vad exact dar tind sa cred ca este cea pentru martorul pentru ceata fata. am atasat si cateva fotografii cu instalatia exact cum am demontat-o de pe masina. |
cam asta a fost si pentru mine, am terminat de montat instalatia cu succes, cine vrea sa apuce sa isi monteze sa i-a o instalatie completa ca cea de mai sus si in max 30 min e gata. bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning