![]() |
Re: Primul meu Porsche :)
Foarte frumoasa !
Nu i-ar strica o evacuare sa aiba un "proper porsche sound" :) |
Quote:
Mai am o Astra Bertone 2.2 pe care o intretin in reprezentanta si totul este original GM pe ea :) |
vezi ca de la porsche este o optiune pt evacuare...cu buton...apesi butonul...si suna ca un golf...apesi inca odata....si parca ai 911 :P
am probat chestia asta pe un 997 C4 cabrio...e interesant. |
Merci :) Am sa ma interesez de asta.
Quote:
|
va invidiez pt drumurile din Europa, aici trebuie sa te chinuiesti mult sa gasesti niste curbe sau serpentine, iar Boxster ul e masina ideala pt asa ceva, distractie placuta :D
|
.. mi am adus aminte, am postat in alta parte dar nu am primit raspuns, poate ma ajuta cineva cu informatii despre oamenii astia : http://www.phprentacar.ro/inchirieri...er/105/ro.html
vreau sa trag o fuga la vara prin Romania si am niste trasee interesante de facut, ma gandeam fie la o Miata MX5 de la Eurocars fie la linkul de mai sus daca este ceva serios, merci anticipat de ajutor |
@993turbo:
Am in apropiere un drum montan foarte ok, aproape necirculat, peisaj superb, urcari, coborari, curbe, sicane ... perfect pentru Porsche :) mai ales vara, decapotat :) De acasa, ajung acolo in maxim 15 minute. Cand ii canicula in oras, pe acolo sunt 19-20 de grade si umbra de la paduri. Intr-adevar, boxster-ul este senzational in curbe ... PHP ii o firma destul de marisoara pe aici. De rau inca nu am auzit de ei. In ce oras vrei sa inchiriezi de la ei? |
pai o sa stau l a ai mei in Brasov, da rma gandeam sa dau o tura incepand din Cluj, uite traseul aici:
http://maps.google.ca/maps?saddr=Clu...rce=gplus-ogsb merci, |
.. daca e firma serioasa e bine, doar ca ma intrebam de ce nu s in stare sa scrie corect Boxster, daca tot au masina pusa pe net, "Boxter" nu exista pe lumea asta, ma rog poate e doar o scapare. O sa le dau un telefon maine sa vad ce si cum, merci.
|
Frumos Porsch... Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente :)
|
Multumesc :)
Quote:
|
Vorbisem de o evacuare.
Uite sistemul proiectat si construit la noi in Anglia pentru Porsche 997TT KLINE https://forum.4tuning.ro/670-firme-pi...ti/page-3.html A scos pe dyno mai bine decat Akrapovic :) |
Frumoasa alegere ;)
In Boxster nu am mers pana acum, presupun ca este foarte agila ca masina. |
DUB-R:
Pot sa confirm legenda urbana care spune ca intr-un Porsche zambesti mereu cand te urci ... Si zambetul nu dispare niciodata. Am mai condus / mers in diverse masini puternice, frumoase, dar Porsche-ul este diferit. Pozitionarea motorului in mijloc / spate si ingineria din masina fac condusul sa fie o adevarata placere. Sa nu mai spun ca odata ce il decapotez ... Este o alta poveste :) Si din perspectiva costurilor este o masina destul de rezonabila. Ok, nu este ieftina de intretinut, dar pe departe nu costa sume astronomice. O revizie mare este 770E in Germania (schimb de ulei, filtre, bujii, lichid frana si inca niste chestii), extinderea garantiei este usor sub 1000E pe an, etc. Sunt si fiabile. A mea pana la 44.000 de km nu avut nici o interventie in afara de revizii si consumabile. |
Quote:
Daca ai vreodata nevoie de ajutor, cunosc pe cineva care a lucrat la Porsche, o persoana foarte bine instruita ;) De asemenea daca ai nevoie de lucrari la masina, lucrari mai fine ... poti consulta site-ul ateleriului nostru (apare in semnatura mea "CustomCarsInternational"). Ne ocupam si de masini din generatia de acum. Si piese daca ai nevoie, orice piesa de oriunde din lume noi iti putem aduce, cu seriozitatea de rigoare. Daca vrei vorbim pe privat despre asta, e mai bine :-) O seara placuta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning