![]() |
Re: Jante Matiz
Quote:
|
Quote:
gandesti ca un taximetrist pensionar care tre sa ias ieftin la cheltuieli!".... sa stii de la fratele(care este economist)/("cei care sufera de frumusete nu se uita si la ultimul leu") daca vrei ceva tuning si nu prosteala va trebui sa bagi ceva bani, daca nu las-o asa cum e! PS.: sunt deacord cu faptul ca e o masina costruita ptr ecomonie dar nu si cu ideea ca dintr-un cacat sa faci bici si sa mai si pocneasca,nu?...imi dai dreptate?....orice piesa de firma sau facuta de baieti costa de la faza de macheta, constructie pana la cea de finisare pana la mic detaliu daca vrei ceva frumos,ok?... sugestie: Fa-ti un abonament la reviste de incepatori in da'le tuning-ului si sa vezi ce zic profesorii ca sa te crucesti cate lucruri aparent marunte conteaza asa de mult la utilitatea/estetica unor masini mici!...s.a.m.d bafta multa! |
Quote:
Ai deviat total de la subiect. Daca mai citesti odata si cu atentie, nu ca un "pensionar" care nu-i ramane nimic in cap..ai sa realizezi k am spus asa: Imi place masina, a iesit super marfa, dar eu unul as baga asa in ea doar daca am de gand sa o tin pe putin 5 ani sau mai mult. Nu sa bag cateva mii de eur si in 2 ani sa o dau...k aia sunt bani pierduti. Si data viit citeste mai cu atentie. |
Quote:
Daca ai de gand sa o tii pentru o perioada de 1,2,3 ani maxim clar nu se merita! Ce am scris eu un reply-ul anterior nu a fost ceva cu caracter ofensiv,nu am nimic cu tine Doamne fereste! Eu am crezut ca iti place Matizul mai mult decat cel stock,eu de ex bag banul in ea dar nu o vand,daca e eventual imi mai iau si alceva :D daca e cazul.. te anunt cu stopurile clare....vorbim bafta multa! |
Quote:
Bafta si tie! |
cine a zis ca matizu meu nu e masina
|
unde as putea sa gasesc jante pt matiz
|
N-am crezut ca un Matiz poate iesi asa de frumos...mai rar vezi asa...BRAVO!!!
|
te anunt cu stopurile clare....
Daca e ceva anunta-ma si pe mine... Please... Chiar sunt interesat de niste stopuri clare... |
Quote:
Iti fac reducere mare!... |
Quote:
telul meu este 0724.986.329 sau 0748.113.442 mai vb. Bafta multa! |
la ce pret sunt stopurile...se merita?
|
Quote:
Asa si astia cu Logan, unii vor unii nu vor! |