![]() |
Re: Karting in Cluj
se face si acolo ceva cartier de locuinte si adio cartodrom de la anu...din pacate :(
|
din cate am observat kartu 6 pe langa celalalte i ca si Evo 9 pe langa mitsubishi lancer de 1.6 :) cand am mers cu el nu avea filtru de aer si poate de aia
|
am auzit o chestie, ca ei schimba numere la karturi. nush daca e adevarat, dar se poate. eu nu inteleg o chestie. e asa greu sa le faci sa mearga la fel? e asa greu sa te ocupi un pic de ele? Ca totusi pretul platit nu e unul mic.
Felicitari Antonio_tny, pana acuma tu ai cel mai rapid timp de pe forum(declarat aici), numai sa te uiti pe foaie exact ce timp ai scos, ca sa stiu cat tre sa bat. :) |
ma oricum recordu pistei parca era de 28,25 sau asa ceva. nush oricum cand o sa mai merg (am dat 2 mil intr-o sapt ) dar data viitoare cre ca o sa-i calc pe handicapatii aia ce lucra acolo
|
Quote:
|
are dreptate. is niste handicapati aia. mai nou, karturile merg mai slab, nush de ce. Probabil din cauza frigului, nu se incalzesc destul cauciucurile si nici motoarele de altfel. Mie imi ingheata mainile deja pe volan, chit ca am manusi.
|
..iti dai seama ce bazat trebe sa fiu..
|
apai la cum merg carturile acum aproape nici o sansa sa bata cineva recordu, doart in cazul in care are 40 de kg
|
:))) lol shi ce legatura are lanceru care tzi lai luat tu cu karturile ???k tot nu intzeleg
|
am fost cu fam si o fost super am dat 450 ron pt 2 ore 4masini
|
Da-l in pushca me de milion...daca te distrezi ,axim ce mai conte ;)
|
|
Intrebare
Scuze ca am deschis un nou thread dar nu stiam unde sa scriu! :oops: Stie cineva daca se poate practica undeva karting pentru studenti?! Sau orice alt sport motorizat ;) !! Multumesc.......
|
Re: Intrebare
la CHAT is diverse discutzii,cred ca akolo trebuia sa intrebi:-)
|
sau aici ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning