Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - don_eduardo37 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/291761-machete-lucru-don_eduardo37.html)

don_eduardo37 14-02-12 10:04

Re: Machete in lucru - don_eduardo37

Aflam imediat la vopsirea in negru sau gri.....daca nu-mi place cum iese, pun ciocanu pe ea si fix de la etaj ii dau voie sa pice liber pana in beci:twisted:

lancer 14-02-12 10:57

eu am dat o solutie de asa natura incat sa mai reusesti sa scoti ceva bun din ea ... asa cum se prezinta acum ... fara sa o arunci la gunoi ... pentru ca sincer alceva bun si cu pretentii de macheta nu mai ai ce scoate din ea ... bafta

don_eduardo37 14-02-12 12:07

Pana diseara apare cu spatele vopsit in prima culoare, neagra...si trabantul pana diseara alb. poze cu ele dupa vopsea imediat dupa ce le pun la uscat...;)

alin-007 14-02-12 12:59

sa vedem ce iese :-)

don_eduardo37 15-02-12 18:11

5 Attachment(s)
Da, dacia aia de e varza, inca nu am bagat-o sub pistolul de vopsit, n-am mai stat de ea, ar trebui sa-i mai fac vreo 2 detalii cu chit si aseara eram mort, cand am vrut sa ma apuc, compresorul era cu apa inghetat in el asa ca le-am lasat balta aseara, in seara asta am verificat apa in compresor, e ok, deci in concluzie am vopsit, un trabant si o dacie...albe...
Intre timp am luat si vreo 4 oltcit-uri care am sosis azi la chioscuri, si l-am vazut, verde....
Bun, se ia una bucata oltcit club si incep sa se desfaca subansamblele...deja se intampina probleme, bara de tabla e separat de caroserie, e de plastic deci e de aruncat in caz in care nu se opteaza pentru un look clasic.
bun, scoatem bara aia, acum alta problema intampinata, geamul spate e stramb, lasat pe stanga, la sasiu, rotile sunt capsate, am rotit de ele pana s-au desprins de pe tija, slava domnului fara sa se rupa.
Acum , sa punem poze, ultima poza e dupa operatiunea "S-Low motion".:twisted:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1249723777 asta e un model pe care il voi replica in functie de posibilitati, nu cred ca vor da asa bine niste jante asa mari insa vom vedea ce se poate.

2010 15-02-12 19:17

Am inteles vopsirea machetelor in culoarea masinii reale avute, dar nu pot intelege de ce toate machetele astea Dea indiferent ca sunt romanesti, rusesti etc, trebuiesc modificate si lasate pe burta...???

don_eduardo37 15-02-12 19:37

Domnule, nici cracanate nu pot fi lasate.... uite, de exemplu trabantul nu pateste nimic, doar un numar preferential, o alta vopsea si atat....MM 07 FRtz:lol:.
Dacia va fi tot low, oltcit-ul la fel, unul, ce e clar e urmatorul lucru, din ce se modifica aici, ramane si un exemplar original, dacia si oltcitul am pastrat cate un exemplar, trabantul nu-mi placea culoarea oricum, nu am dublura, dar e mai tare asta, instalatie de NOS si motor pe pacura, nu-i de ici de colo:lol:.
Oltence, stati atenti ca 3 ies de aici modificate, si toate cu garda la sol joasa tare si inca o dacie urmeaza acus dar aia va fi ceva mai aparte, adica aia care pare irecuperabila, la aia mai stau s-o bibilesc... vedem ce iese:rolleyes2

lancer 16-02-12 02:06

cu ce ai dat pe interiorul ala ..ca al meu e mat nu lucios ... in privinta jantelor o sa avem ceva probleme la modificat dar macar stim problemele de la cele reale ... sa vedem cum umflam aripile ... e cam grosut totusi materialul ... demontai si unul ...de fapt mai am parbrizul si geamurile laterale sa le dau jos ... oricum asta va fi standard ...dar rosu

don_eduardo37 16-02-12 07:30

interiorul asa e el, probabil din aparat, am folosit ragalia de compac, nu am pus mana pe aparatul ala de profi ca lua mai mult ca sa fac pozele.
Cu aripile umflate nu ma pricep, materialul asta nu prea are textura moale.
Eu la FRA si la a mea nu trebuie sa umflu, fra-ul are doar 2 evazari micute pe care nu stiu daca le fac.

lancer 16-02-12 12:40

intr-adevar o sa fie cam greu cu umflatul ... dar sa te vad cum pui alte jante pe spate ... din cate se vede macheta e facuta mai la fix decat cea reala macar la reala se pot pune pana in 175 fara sa umfli aripa ...

don_eduardo37 16-02-12 13:11

1 Attachment(s)
iti dau un pont, dar cand iti gasesti jante. Daca vopsesti macheta, iti recomand la diluare benzina in loc de diluant, eu ma gandeam sa trantesc jantele care sunt acum pe volga, si volgai sa-i gasesc alte jante dar trebuie sa refac cauciucurile, deci ramane mai degraba sa merg prin Petrodava la vanat masinute la 3 lei bucata cu jante cat de cat bunicele.
Eu m-am hotarat la primul oltcit, va fi un rosu de serie, un visiniu dar aprins....jantele le pastrez pe cele originale, le fac negre si le trag buza....vin eu cu inventia mai tarziu, acum plec sa fac "Bitza" sa dau un raid pana la magazin sa iau culori, rosu, albastru, verde.....galben am deci cu rosu fac si portocaliu.
Pentru dacia aia rosie de o pastrez originala, ma gandesc sa-i bag un verde 57 s-o replic dupa dacia care a avut-o tata insa mai astept, poate apare o varianta cu farurile ovale si stop dublu....
Mai avem un alfa romeo la vopsit, e vopsit jumate alb, urmeaza culoarea din spate mai tarziu.....sa vedem...cand ma apuc de oltcit sa-l vopsesc termin si caroseria la alfa....
Si ca sa nu ma abtin pun o poza cu oltcitul care ramane nemodificat....asa, vreo 2 ani....sau daca nu mai pot sa-i platesc taxele sau sa intretin tot garajul.....:oops:

FED express 16-02-12 15:22

Super arata Oltcitu trantit.Ce ai taiat ca sa il cobori ?

don_eduardo37 16-02-12 15:42

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1329343585
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1329337148
Pozele imi apartin, le-am postat la sectiunea oltcit unde sunt membru si prezint machetele langa celelalte oltcit-uri care le modifica si colegii,
am mutat sasiul de pe un oltcit pe celalalt, cel de mai sus ramane asa in varianta clasica, culcat la podea...
Asta e varianta clasica cu suspensie reglabila....ce e decupat in poza, am facut sant cat am vrut eu sa infund masina in podele... dar mai e o varianta, sa tragi gauri mai sus, cand nu-ti convine, cat e de culcata, o mai ridici la loc.
eu prefer varianta cu sant fiindca la o adica ii trantesc cate un arc pe fiecare pereche de roti si o mai ridic la o adica....
Urmeaza vopsirea unui oltcit mai tarziu si apoi punem la uscat vreo 2 zile caroseria sa fie lucratura cum trebuie, maine sper sa fac trabantul si dacia mai sus vopsite. inca e cruda vopseaua si mai bine mai am rabdare un pic....:rolleyes2
No, acum fiind si eu posesor de oltcit, si mie imi blac broscoii astia trantiti la pamant.... pe sistemul: "Merg la consum":lol:.

alin-007 16-02-12 15:48

1 Attachment(s)
pentru olcit iti recomand cam asa :

- barele in culoarea masinii
- pasajele spate sa se vada toata roata
- interior crem
- semnale albe in faruri

don_eduardo37 16-02-12 17:27

Interiorul nu stiu sigur ce culoare ii dau in contrast cu rosu, ma mai gandesc eu, nici nu ma gandeam sa-l vopsesc, dar daca tot ai pomenit.....:lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning