![]() |
Re: E36 - ZXZ
Quote:
|
Quote:
Interiorul este al masinii original,sambata cand o sa pun poze noi o sa intelegi de ce arata asa 8). Stopurile sunt o dilema,stock exclus, M nici gand,iar astea nu ma mai satisfac,in leg cu pretu cele de M pe depo sunt 170ron/buc si cele care le am eu am dat 180 euro/set,deci nu pretu a fost problema. Cheia de service explica-mi ce face,pls! Plasa de porbagaj este o plasa elastica,se prinde de urechile de plastic din porbagaj si are rolul de a nu lasa sa plimbe''incarcatura'' cand folosesc eu blocantu,8) am sa pun poze si cu asta.. Suspensia este la locul ei amortizoare sport Bilstein si arcuri kw fata -45 si spate -40 (just for moment) Drumuri bune si tie! |
Quote:
|
Quote:
|
Mos Craciun s-a imbatat de 1 decembrie si mi-a adus o toba finala nou nouta si arcuri spate -60 :peace:
Poze sambata |
Quote:
|
Quote:
|
Asteptam pozele....
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Poze cu interiorul pentru Claudia..... :2gun:
|
13 Attachment(s)
Si acum cateva poze cu toba noua,folie lumar 50% fata si 80% spate,arcurile,si rotile reconditionate pe masina... :peace:
|
la semiaripa aia a avut ceva interventii? ca nu pare mastic de fabrica ala
merge m40u ? cu tachetii ai avut belele? |
Quote:
Motorul nu este m40,este un m43b16 si pana acum nu am avut nici macar o singura problema....totusi masina are 16 ani,timp de 3 ani m-am chinuit sa o aduc in starea in care se afla acum si nu ma voi opri aici,sa incercam sa nu ne mai legam de orice mica problema si sa mai vedem si partea frumoasa.. |
Quote:
Quote:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?...46&hg=51&fg=95 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning