![]() |
Multumesc .. curand vine un kit Seidl pe el. :P
Imi trebuie neaparat o suspensie mai rigida .. ce imi recomandati sa fac ?? Suspensie sport sau numai arcuri sport ? Astept parerile voastre.Multumesc. |
Re: Mk 3 1.8 GT
pai zic dac apui arcuri se va face mai rigida masina insa cu telescoapele de serie nu poti cabora din arcuri mult , daca vrei s-o cobori mai mult atunci si telscoape , depinde si de bugetul pe care il ai pentru acesta . Cu arcuri nu chiar asa de renumite poti iesi pana la 100 de eu la suspensie acolo vei avea nevoi de macar 400 de eu pentru el (vorbind de piese noi)
|
Aha,cred ca voi incerca prima data doar cu arcuri , daca nu va merge voi incerca si cu toata suspensia.Imi atinge urat in spate cand am 2 pasageri.
|
Nu prea ma dau in vant dupa golf 3 dar asta arata cu adevarat bine.e facut cu mult bun gust
|
nu pune doar arcuri sport.o sa strici telescoapele,daca tot vrei sa faci o chestie trebuie sa schimbi toata suspensia.daca tot vrei arcuri am io 2 de spate koni.cred ca-s -5 cm.
brgds edi |
super tare pana acuma..sa vedem ce urmeaza ! e bestiala...;)
era si mai cool daca gaseai stopuri spate cu leduri pe fond negru..sau lexus pe fond negru...:roll: ;) |
Multumesc pentru aprecierile voastre.Stopurile au fost negre din fabrica,am vrut o schimbare,cam toate golfurie inchise la culoare au stopuri negre sau pe fond negru. :P
|
Quote:
|
Wob .. nu te interesezi te rog pe acolo prin Dublin sa vezi cam cat costa o suspensie sport complecta ? Multumsc.
|
Cosmin zi-mi te rog de unde ai luat manerele de la usi cromate vreau si eu am fost azi la cridem si nu au mi-ai luat numai carcase pt oglinzi:)
|
De la Horguemtuning ! Iti aduce el tot ce vrei.
|
Care poate sa-mi faca si mie un kit virtual ( seidle sau rieger ) ? Multumesc.
|
f frumos golfu , arata excelent cu jantele pe 17 shy nu e nici prea incarcat iar cu kitul crek o sa arate shy mai tare BAFTA in continuare
|
Multumesc.Saptama viitoare imi ajunge suspensia sport,Koni reglabila pe inaltime si duritate.Revin cu poze cand este pe masina.
|
3 Attachment(s)
Poze cu suspensia noua ( koni reglabila pe inaltime si duritate ).Mai tarziu pun si niste poze mai clare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning