Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Proiect cielo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/291118-proiect-cielo.html)

vladutzu 02-12-11 22:44

Re: Proiect cielo

Quote:

Originally Posted by spikeem08 (Post 4755606)
Poi pe toba si in ulei...cred ca e chiloasa sau garnitura de chiuloasa...

garnitura de chiuloasa mai degraba... aia se duce mai rapid

spikeem08 02-12-11 22:46

1 Attachment(s)
Oricum nici nu ma uit la el pana nu am toate piesele...schimb tot..tot..vreau sa i dau o viata noua si o putere mult mai mare

Uite motorul cum arata:

vladutzu 02-12-11 22:54

Quote:

Originally Posted by spikeem08 (Post 4755613)
Oricum nici nu ma uit la el pana nu am toate piesele...schimb tot..tot..vreau sa i dau o viata noua si o putere mult mai mare

Uite motorul cum arata:

aa i 8v. prima data am crezut ca i 16v . inseamna ca cu chiuloasa no sa ai mari batai de cap... aia nu-i pretentioasa...

spikeem08 02-12-11 22:56

Da... oricum ma gandeam la una noua sau una 16v daca ar merge...

B-99-SAA 03-12-11 17:38

Motorul ala de pe cielo nu degeaba are "doar" 75 cai. Eu te sfatuiesc sa faci transplant la motor daca tot faci o chestie, cu asta original o sa te chinui mult! Nu zice nimeni sa nu fie tipla masina pe afara si in interior, dar la motor e prea multa bataie de cap sa faci ce vrei tu. In fine, sunt banii si timpul tau.....

ss_seby 04-12-11 11:15

Nuti lua chiuloasa de 16 v , eu am espero , 1.5 16 v , imi blestem zilele cu motoru asta , numai probleme are , cu distributia , te dai cu capu de pereti. Ma gandesc si eu serios la ceea ce a facut vlad, SFI powaa!!! Il gasesti ieftin , consuma cam la fel de mult , ai 150 de cai (sau aproximativ) . Daca vrei poti sa pui si GPL , ca tot motor e , chiar daca e SFI. Daca pui o instalatie mai buna nu cred ca o sa iti sara nimeni in cap. In schimb nu stiu cum poti sa il treci in acte , sau daca poti.

plopyyy 04-12-11 11:34

SFI-ul isi merita toti banii si puterea chiar si daca il pui stock asa cum il cumperi!!!

jay_mgs 10-12-11 00:11

1.5 de cielo impins la maxim e multa bataie de cap, multa cheltuiala si rezultatele obtinute nu sunt marete. Alte solutii: c20ne ieftin si bun, trage destul de bine pe cielo ca e usoara caroseria; c20xe (SFI) - se vor vedea diferentele! Tu faci ce crezi de cuviinta, dar un singur sfat iti pot da:
"Inainte sa te apuci de modificat, gandeste-te unde vrei sa ajungi cu masina ta, ptr. ca altfel, s-ar putea sa te coste de 3/4 ori mai mult!
Spor la treaba!

offtopic: se poate trece in acte sfi-ul, dar trebuie facut un mic "artificiu"!

spikeem08 27-07-12 01:55

5 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze.....

spikeem08 27-07-12 02:09

Motorul stock a fost desfacut si surpriza ce-a mare a fost garnitura de chiuloasa care era praf....si o supapa de evacuare crapata.De atunci au inceput schimbarea pieselor uzate.(nu a necesitat segmentare...., am refacut chiuloasa,garnituri noi, filtre noi, distributie noua total+roata zimtata), curea alternator,alternator refacut, electomotor refacut, traseu filtru sport dintr-o bucata, semeringuri schimbate si multe altele.) Motorul trage destul de bine....febra cu 100 de cai mi-a trecut de mult...asa ca ma gandesc la o evacuare si in curand ma apuc si de interior.

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning