![]() |
Re: Proiect cielo
Quote:
|
1 Attachment(s)
Oricum nici nu ma uit la el pana nu am toate piesele...schimb tot..tot..vreau sa i dau o viata noua si o putere mult mai mare
Uite motorul cum arata: |
Quote:
|
Da... oricum ma gandeam la una noua sau una 16v daca ar merge...
|
Motorul ala de pe cielo nu degeaba are "doar" 75 cai. Eu te sfatuiesc sa faci transplant la motor daca tot faci o chestie, cu asta original o sa te chinui mult! Nu zice nimeni sa nu fie tipla masina pe afara si in interior, dar la motor e prea multa bataie de cap sa faci ce vrei tu. In fine, sunt banii si timpul tau.....
|
Nuti lua chiuloasa de 16 v , eu am espero , 1.5 16 v , imi blestem zilele cu motoru asta , numai probleme are , cu distributia , te dai cu capu de pereti. Ma gandesc si eu serios la ceea ce a facut vlad, SFI powaa!!! Il gasesti ieftin , consuma cam la fel de mult , ai 150 de cai (sau aproximativ) . Daca vrei poti sa pui si GPL , ca tot motor e , chiar daca e SFI. Daca pui o instalatie mai buna nu cred ca o sa iti sara nimeni in cap. In schimb nu stiu cum poti sa il treci in acte , sau daca poti.
|
SFI-ul isi merita toti banii si puterea chiar si daca il pui stock asa cum il cumperi!!!
|
1.5 de cielo impins la maxim e multa bataie de cap, multa cheltuiala si rezultatele obtinute nu sunt marete. Alte solutii: c20ne ieftin si bun, trage destul de bine pe cielo ca e usoara caroseria; c20xe (SFI) - se vor vedea diferentele! Tu faci ce crezi de cuviinta, dar un singur sfat iti pot da:
"Inainte sa te apuci de modificat, gandeste-te unde vrei sa ajungi cu masina ta, ptr. ca altfel, s-ar putea sa te coste de 3/4 ori mai mult! Spor la treaba! offtopic: se poate trece in acte sfi-ul, dar trebuie facut un mic "artificiu"! |
5 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze.....
|
Motorul stock a fost desfacut si surpriza ce-a mare a fost garnitura de chiuloasa care era praf....si o supapa de evacuare crapata.De atunci au inceput schimbarea pieselor uzate.(nu a necesitat segmentare...., am refacut chiuloasa,garnituri noi, filtre noi, distributie noua total+roata zimtata), curea alternator,alternator refacut, electomotor refacut, traseu filtru sport dintr-o bucata, semeringuri schimbate si multe altele.) Motorul trage destul de bine....febra cu 100 de cai mi-a trecut de mult...asa ca ma gandesc la o evacuare si in curand ma apuc si de interior.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning