![]() |
Re: TNT TUNING BUCURESTI
Ok, am inteles eu gresit atunci. Am crezut ca ati facut vreun megane, pt ca ma interesa sa vad si nu doar ca sa ma aflu in treaba. Dar de adaptat bari nu-i pe principiul meu! :) Ms
|
Baieti de nota 20, de cate ori am fost pe la ei am plecat multumit ! Recomand cu caldura.
|
20 Attachment(s)
Am mai adaugat cateva poze cu lacrari TNT Tuning ,cat de curand poze cu noile lucrari ce sa afla in atelier Bmw E 60 , Hyundai Coupe , Audi S8 ,Bmw E46 .
O zi Buna echipa TNT TUNING!!! |
5 Attachment(s)
Hyundai Coupe by TnT Tuning :D
|
Stiu Hyundai-ul Coupe este chiar in apropierea blocului meu.Acum este intr-un stadiu mai avansat al lucrarilor si arata super.
|
Quote:
|
si eu sunt un client multumit
recomand cu incredere |
Quote:
|
Buna seara!M-ar interesa si pe mine un spoiler pentru Opel Astra G ca cel din poza aceasta.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1324212750 |
un pretz pt csl la un e36 si un bad boy loock?
multumesc o seara buna!!! |
Quote:
Pretul pentru un spoiler Opel Astra G model Lumma costa 600 lei ,montaj inclus in pret O zi buna echipa TnT Tuning |
Quote:
Csl pentru e 36 300 lei durata de montaj 4 ore bad boy look 200 lei durata de montaj 5 ore O zi buna echipa TNT Tuning |
Quote:
|
Quote:
salutare |
Re: TNT Tuning Bucuresti
Inca un client multumit,adica eu :D Apelati cu incredere la baieti,nu lasa masina sa plece din garaj pana elementul pus de ei nu sta 100% perfect.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
- Copyright 2026 4Tuning