![]() |
Re: E36 - The Black Cat din Banat
inca nu am gasit ... si nici nu am cautat. e doar o fitza(ramane de vazut daca voi si face asta).
|
e faina, ca sa ma exprim asa...;) spor la treaba
|
si a ta e frumoasa, ca o vad des in sagului.
da'stopurile alea mie nu imi plac(parere personala - nu te supara) :D |
ms, nici o suparare..sti cum se zice....gusturile nu se discuta....:D
|
Quote:
|
v-am rugat de mai multe ori sa incetam cu discutia despre suspensie ...
dar daca tot vrei sa insisti va invit pe amandoi la teste. coboram suspensia, si mergem cu ea pe burta, in asa fel incat sa frece la speedbumpere, si vedem cat e de rigida. o urcam apoi sus de tot ... si mergem cu ea asa, sa vedem cat e de dura. SUBIECT INCHIS. |
revenind on topic:
- un set-back aseara. nefiind atent, am atins bara fata intr-o bordura cand am vrut sa parchez, am rupt buza EVO, si odata cu ea urechile laterale de pe interiorul barii, care tin bara in loc, si aliniata ... nu stiu daca se mai poate face ceva ... probabil la primavara voi fi nevoit sa iau alta bara. buza s-a spart ca o bucata de sticla(datorita "calitatii" plasticului, care la ger a devenit extrem de casant). |
Quote:
|
ramane asa deocamdata ... vad eu ce fac cu ea la primavara cand o vopsesc.
oricum circul cu masina 2 saptamani in 2 luni(fiind plecat din tara in perioada asta). |
Daca te pricepi cat de cat poti cumpara de la Ciclop kit de raparatie cu fibra de sticla. Este solutia si plasa in set .
|
Quote:
|
nu stiu cum se pot reface urechile alea ... trebuie studiat atent, cand voi da bara jos. bara deocamdata sta la locul ei nu pica sau ceva, doar coltul din dreapta este desprins, iese cam cu 2-3 cm in afara.
buza, la primavara o voi cumpara OEM, ca nu e pretul atata de mare la ea. prefer sa suport diferenta de cateva zeci de RON decat sa mai iau alta porcarie ca asta. si daca voi prinde vreo castana, cu siguranta voi cumpara si bara de M OEM ... - cum am facut cu cea de pe spate. |
Quote:
|
Daca te apuci de vopsit integral te sfatuies sa dai aripile fata jos si sa verifici capetele pragurilor si podeaua,de obicei in zona respectiva se strange praf/noroi si cu apa iese o nebunie.....adica o problema frecventa la acest model...RUGINA....eu am patit treaba asta si am schimbat si aripile fata....am pus unele noi..after market antifonate beton + tinichigiu bun si a iesit treaba buna...
|
multumesc de sfat silviu, revopsirea va fi totala, si da, aripile vor fi date jos, printre altele.
aripa stanga va fi inlocuita complet(mi-e frica sa iau aftermarket ca nu pusca la linii de nici o culoare - experienta proprie cu o masca; dar ma indoiesc sa gasesc in dezmembrari o aripa in stare buna, fara rugina) usa dreapta va fi inlocuita(are o indoitura care prefer sa nu o repar - tinand cont ca am gasit usa in stare impecabila, la un pret excelent) s-ar putea sa inlocuiesc si portbagajul, nu stiu inca sigur. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning