Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accesorii si conectica (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica.html)
-   -   SQ distrus de paraziti ( sunet alternator in boxe) Rezolvare ?! (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica/290573-sq-distrus-paraziti-sunet-alternator-boxe-rezolvare.html)

Marius_FTU 28-11-11 12:59

Re: SQ distrus de paraziti ( sunet alternator in boxe) Rezolvare ?!

Si eu am aceeasi problema si nu s-a rezolvat cu legatul firelor la RCA-uri. Mie mi se aude tiuitul pe difuzorul din dreapta, dar... daca scot unul din RCA-uri oricare din ele atunci nu se mai aude (bineinteles vb de cele de la difuzoare)

Bogz02 29-11-11 17:17

Bigu, VFFtuning, SQ Addict - va multumesc din suflet pentru sfaturi si ajutorul primit. Sunteti de milioane ! :)
Am rezolvat cu piuitul, si toate sunetele enervante de pe boxe, prin simpla legare a unui cablu de pe masa RCA, pe masa HU-ului. In sfarsit, pot sa ma bucur de muzica !!!!
Am reusit sa schimb modul si la HU, am activat setarile 3way, full active, si acum am control asupra inaltelor, mediilor si joaselor, aliniament in timp pe fiecare din ele, si multe altele.

VA MULTUMESC. SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE :D

Marius_FTU 29-11-11 18:07

La mine n-a functionat smecheria asta cu legatul maselor de la RCA la masa HU.... :|

Bigu 29-11-11 18:12

Quote:

Originally Posted by Bogz02 (Post 4748383)
Am rezolvat cu piuitul

Sa fi iubit ! :)

Quote:

Originally Posted by Marius_FTU (Post 4748493)
La mine n-a functionat smecheria asta cu legatul maselor de la RCA la masa HU.... :|

Pune mana si fa cele descrise mai sus... spor!

VFFtuning 06-12-11 23:02

sa te bucuri de muzica!!! si eu imi doresc un p88rs.....auditie placuta :)

SQ Addict 06-12-11 23:08

Quote:

Originally Posted by Bogz02 (Post 4748383)
Bigu, VFFtuning, SQ Addict - va multumesc din suflet pentru sfaturi si ajutorul primit. Sunteti de milioane ! :)
Am rezolvat cu piuitul, si toate sunetele enervante de pe boxe, prin simpla legare a unui cablu de pe masa RCA, pe masa HU-ului. In sfarsit, pot sa ma bucur de muzica !!!!
Am reusit sa schimb modul si la HU, am activat setarile 3way, full active, si acum am control asupra inaltelor, mediilor si joaselor, aliniament in timp pe fiecare din ele, si multe altele.

Sa fi sanatos si sa te bucuri de masinuta! ;)

rachim 19-03-12 11:12

Am si eu o problema asemanatoare cu cea descrisa aici si ii rog pe cei avizati in domeniu sa imi dea o mana de ajutor.

Am montat pe un Astra H o statie Focal Solid 2 si boxe Focal K2 Power pe HU OEM. Problema esta ca in boxa din drapta se aude alternatorul pe fundal cand muzica este data pe minim. Semnalul in AMP este tras prin Hi-Input deoarece HU nu are iesiri RCA. Mentionez ca am probat si alt HU alt AMP dar problema nu dispare. Ce am constatat este ca daca inversez canalele la iesirea din AMP bruiajul se muta in celalalt difuzor.
Sper sa rezolv cunva problema asta pt ca ma inebuneste.

rachim 20-03-12 22:25

Quote:

Originally Posted by rachim (Post 4939376)
Am si eu o problema asemanatoare cu cea descrisa aici si ii rog pe cei avizati in domeniu sa imi dea o mana de ajutor.

Am montat pe un Astra H o statie Focal Solid 2 si boxe Focal K2 Power pe HU OEM. Problema esta ca in boxa din drapta se aude alternatorul pe fundal cand muzica este data pe minim. Semnalul in AMP este tras prin Hi-Input deoarece HU nu are iesiri RCA. Mentionez ca am probat si alt HU alt AMP dar problema nu dispare. Ce am constatat este ca daca inversez canalele la iesirea din AMP bruiajul se muta in celalalt difuzor.

Chiar nu este nimeni care sa imi dea cateva sugestii?

valitataye 21-03-12 07:01

Vezi sa nu ai probleme cu amplificatorul pe acel canal,sau RCA is trecute pe langa firele de curent

IM 21-03-12 07:01

Quote:

Originally Posted by rachim (Post 4939376)

Incearca si cu un condensator instalat pe alternator (33.000microf) pentru deparazitare: http://www.audiotec-fischer.com/482.html?&L=1

rachim 21-03-12 08:24

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4942551)
Incearca si cu un condensator instalat pe alternator (33.000microf) pentru deparazitare: http://www.audiotec-fischer.com/482.html?&L=1

Multumesc pt sfat. O sa vad de unde pot cumpara unul din RO.

Bigu 21-03-12 08:55

Quote:

Originally Posted by rachim (Post 4942640)
Multumesc pt sfat. O sa vad de unde pot cumpara unul din RO.

Ca fapt divers, ai incercat tot ce s-a scris pe topicul asta?

rachim 21-03-12 09:10

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4942698)
Ca fapt divers, ai incercat tot ce s-a scris pe topicul asta?

Nu am incercat partea cu masele neavand RCA-uri.

Bigu 21-03-12 09:30

La adaptor ai fir de masa? Cu alt adaptor ai incercat?

rachim 21-03-12 09:36

Ce adaptor? Daca te referi la Adaptor Hi-low nu am pt ca semnalul la AMP il ia prin Hi-input.

All times are GMT +2. The time now is 01:23.

- Copyright 2026 4Tuning