Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/290119-schimbari-forumul-4tuning-zone-comerciale.html)

B-11-AYG 23-11-11 09:20

Re: Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai

Nu vi se pare ca codul ala e cam lung? :???:

ZoliaT 23-11-11 09:31

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 4734818)
Nu vi se pare ca codul ala e cam lung? :???:

Este un standard international folosit si de Google. Macar ce scrie acolo are o logica si nu sunt niste cifre+litere aiurea

GAby645 23-11-11 10:55

si daca topicul nu se mai ridica, se poate scrie in el fara nici un fel de problema?

RoByNeT 23-11-11 10:58

Da, atat timp cat este vorba despre produsul care se vinde. Pentru off-topic raman aceleasi reguli.

GAby645 23-11-11 11:00

bienteles, ma refeream strict la on-topic

Eugen_TL 23-11-11 13:14

In sfarsit o treaba buna pt zona comerciala. :) Asa scapam de aia care dau UP fara sa tina cont de regulament.

IDEI:
1. Cine deschide un topic, sa-l si poata inchida/deschida cand vrea. E topicul lui, sa-l lasam pe el sa faca ce modificari vrea fara sa mai dam mesaj moderatorilor care si asa au multe de facut, sa mai stea si dupa fundul nostru pt probleme gen"schimba titlu, schimba nr tel etc etc"

2. Totusi ce ne facem cu cei care deschid mai multe topicuri cu produse din acelasi domeniu? De aceea ar fi bine ca fiecare user sa se ocupe cum vrea de topicul sau, sa aibe acces la primul post unde sa mai adauge produse noi sau sa scoata.

rover_cabrio 23-11-11 14:48

am si eu o intrebare pentru INGENIOASA promovare

adica ...ca sa iti ti anuntul 7 zile pe prima pagina tre sa dai 5 euro + TVA

si un UP la 3 zile ???

Andraey 23-11-11 14:50

Felicitari pentru ideea avuta, sper ca prin aceasta noua metoda forumul sa se mai ordoneze putin ca prea era haos in zona comerciala.

ZoliaT 23-11-11 15:03

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4735586)
am si eu o intrebare pentru INGENIOASA promovare

adica ...ca sa iti ti anuntul 7 zile pe prima pagina tre sa dai 5 euro + TVA

si un UP la 3 zile ???

NU ai inteles

Daca vrei ca topicul tau sa fie evidentiat si in fata celorlalte ai dat cu SMS-u si nu mai ai nici o grija pe perioada promovata.

Daca nu vrei sa dai cu SMS-u, atunci din 3 in 3 zile iti poti aduce topicul in fata folosind optiunea de UP (optiune gratuita)

rover_cabrio 23-11-11 15:47

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 4735635)
NU ai inteles

Daca vrei ca topicul tau sa fie evidentiat si in fata celorlalte ai dat cu SMS-u si nu mai ai nici o grija pe perioada promovata.

Daca nu vrei sa dai cu SMS-u, atunci din 3 in 3 zile iti poti aduce topicul in fata folosind optiunea de UP (optiune gratuita)

am inteles ideea BUSSINES !!! felicitari oricum !!!

dani3lll 23-11-11 15:54

Faceti buton pt a ne putea inchide singuri topicurile, este un lucru bun zic eu.
numai bine

sandor406 23-11-11 17:00

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 4735751)
Faceti buton pt a ne putea inchide singuri topicurile, este un lucru bun zic eu.
numai bine

sustin acelasi lucru!!!

mihaimmm 23-11-11 19:19

Schimbarea vad ca a fost privita si facuta din punctul de vedere al celor care vand. Din punctul meu de vedere care nu vand si pur si simplu intru cand am nevoie de ceva sau din simpla curiozitate sa vad si eu noutatile, ideea de noutate practic a disparut, nu mai am nici o sansa sa vad ce a mai aparut interesant intr-un anumit interval.

dani3lll 23-11-11 19:22

Quote:

Originally Posted by mihaimmm (Post 4736244)
Schimbarea vad ca a fost privita si facuta din punctul de vedere al celor care vand. Din punctul meu de vedere care nu vand si pur si simplu intru cand am nevoie de ceva sau din simpla curiozitate sa vad si eu noutatile, ideea de noutate practic a disparut, nu mai am nici o sansa sa vad ce a mai aparut interesant intr-un anumit interval.

Pe sectiunile comerciale topicurile vor fi listate in functie de data la care au fost create si nu in functie de data ultimului post
-noutatile sunt primele

ovidiu89 23-11-11 19:43

si eu sustin ideea cu butonul de inchidere topic

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning