![]() |
Re: Maşina mea: Calibra c20ne AG60COT.
Frumoasa foc.poate imi zici si mie cum sa ii fac semnalizarile sa fie si pozitii.momentan conduc un ford focus 2006 si forma semnalizarii e perfecta pt asa ceva
|
Cat de ingrijita poate sa fie la varsta pe care o are:)
|
Quote:
|
Foarte frumoasa si curata la exterior!
La interior mai e ceva de munca dar sa nu te grabesti, oricum este foarte "saraca" la interior.(ca model,nu a ta) Daca o faceau si ei mai placuta la interior cred ca era cel mai vandut model pentru varste cuprinse intre 18-25 de ani, cel putin! Spor in continuare si sa ai grija ca sunt periculoase rau!(la propriu) Numai bine! :paper: |
1 Attachment(s)
Quote:
+ capace jante. (inca ma mai gandesc daca le pun sau nu) |
Frumuşele capacele dar ai Porsche?
Cu asta, ţi-am spus părerea mea cu privire la montarea lor! :) |
2 Attachment(s)
Cateva poze de astazi.
Stiu angelurile pe Opel "nu e ce trebuie", dar cand tine vremea putin cu mine o sa dau iar bara jos si o sa scot angelruile din faruri si astup locul unde sunt ele prinse cu fibra. |
sall..fii serios!!:D cum sa scoti inelele angel.?!!lasale bro acolo ...ca arata bine..dc vrei sa strici farurile? spre deosebire de golf 3 sau logan ..etc.pe calibra chiar dau bine de tot angel'urile;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
+ prelungire capota vopsita la cuptor si montata.
+ convertor stergator cu un singur brat FK + Ceasurile suplimentare originale GM pentru calibra (ulei-baterie) |
Arată foarte frumos cu prelungirea!
Interesantă modificarea cu un singur braţ dar nu-mi place că nu stă pe porţiunea neagră a parbrizului. Dacă-l laşi mai jos, nu se mai duce unde vrei? Stai departe de borduri, că nu iese lucru bun! :D |
Coco, ai găsit prelungirea de care am vorbit pe mess ?
Părerea mea despre maşină o ştii deja . Baftă! Apropo: pune ştergătorul pe mijlocul parbrizului :D |
E ceva bine... chiar ce trebuie!!!:D
|
Quote:
Bravo cocot, frumoasa masina, spor cu ea in continuare, buna poza aia in care ai nr pe fata AG CO COT :D |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2025 4Tuning