![]() |
Re: Idei de tuning pt vw-urile noastre
forte marfa unele si chiar e cel mai usor de tunarit wv in general e super tare masinutza
|
2 Attachment(s)
Quote:
te-ai gandit bine cu topicul asta;) e frumos golful ala 3 dar totusi mi se pare foarte ciudat la partea din spate. vreau si eu sa-i fac haionul intr-un mod mai deosebit, mai ales k e un pik stramb, sper sa pot sa-l indrept, dak nu o sa-l schimb. as vrea sa fac clean si ft putin prelungit peste stopuri. Ori sa astup d tot semnalele, ori sa fac o forma inclinata, arata mai "suparata"/"incruntata". cum tre sa fac asta?la o anumita distantza de stop? portbagaj se deschide cu electromagnet pt usa? k pare diferit mecanismul fatza d golf 2. am incercat sa fac cate o poza sa va facetzi o idee. P.S. dak prelungesc capota, fara sa mai las vreo gura d aerisire intre faruri, o sa am probleme? tre sa mut radiatorul? |
sa ma anunti si pe mine cum iese ! ;)
Am vazut un golf 2 cu plafonul scurtat (inaltimea de la pamant ma refer ) foarte cool arata ! este unu si pe net ! o sa il caut |
Quote:
bafta |
Quote:
|
As dori sa stiu daca merg pe Bora 2004 jante de Passat 2005 ???
|
vreau si eu o adresa unde sa gasesc spoilere de passat b5.tuning
|
sal ppl...am si eu un Polo 1.4 luat d curand si ma gandeam sa skimb cate cv la el dar sunt km planta in domeniu deocamdata,asa k va rog p voi sa-mi spuneti care dintre idei sunt bune,s merita si care nu...ma gandeam la niste jante d 16",folie,stopuri mai d doamne ajuta k astea sunt km d rasu lumii...si poate un LCD cu DVD,montat p plafon...
si dc aveti si alte idei pls impartasiti,numa sa se incadreze intr-o 1000 euro :D...10x |
Quote:
|
Salutare lume!!!! Ama un Passat din 91 B3 si m-ar interesa niste idei ca e cam greu cu tuningul frumos pt aceasta masina. Va multumesc aniticipat!
|
B90 sun pune o poza sau mai multe cu masina ta si poate te ajut cu ceva poze sa ai o idee macar
|
1 Attachment(s)
[/CODE][/QUOTE]
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si acum si pozele originale si reale :D:D:D
|
Quote:
ai putea sa incepi cu lucruri simple, sa dai stikerele jos d p ea, ala cu RO d p portbagaj, alea din partbriz, scrisul cu passat, sa curetzi scrisul d la suportul d nr. snt lucruri marunte care dau un aspect placut masinii. inegreste stopurile! etrierii rosii las-o mai jos schimba roatele, mai mari, mai late.si pana le schimbi degreseazale p astea inceark sa ii faci o mask fara emblema. si dak tot te apuci d sudat la ea, las-o si peste faruri. si sa ne zici cum se vede dupa ce faci astea! |
vopseaua e exfoliata pe capota? sau bate lumina aiurea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning