Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   *** NOU IN VALCEA *** (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/289693-valcea.html)

TEO_VL 21-11-11 09:42

Re: *** NOU IN VALCEA ***

MULTUMIM FRUMOS BAIETI PT TOATE VB FRUMOASE ...SPERAM SA PUTEM AJUTA PE FIECARE ASA CUM PUTEM NOI MAI BINE........REFERITOR LA SCULA MINUNE(KPE) E PE VINE;)

DISEARA REVENIM CU ALTA LUCRARE BMW "SERIA 1 2006 "

Aaronnel^ 21-11-11 17:23

Ii recomand si eu. Am auzit numai clienti multumiti si xenonati de Teo. Astept sa vad ce a iesit cu Seria 1 :)

TEO_VL 21-11-11 21:45

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 4730663)
Ii recomand si eu. Am auzit numai clienti multumiti si xenonati de Teo. Astept sa vad ce a iesit cu Seria 1 :)

CU SERIA 1 A IESIT ASA;).......

PT CA SA STIE TOTI ..AM PUS FARURI DE FACELIFT LA MASINA NON FACELIFT REFACUT TOATE FIRELE SI CABLAJELE PT CA NU MERGEA DEKAT POZITIA PE VECHEA MUFA;)

MONTAT LED-MARKER H8 PE ANGELURI
KITT COMPLET D1S
ALIMENTAT TIJA METALIKA DE BI-XENON DIN LUPA

NOTA.....PROPRIETARUL A CUMPARAT FARURULE GOALE FARA NICI UN BEC DROSER, CALCULATOR SAU MUFA

PS...O SA PUNA GOGU POZE CAND INTRA CU FARURILE ZKW DE AZI;);)

GOGU_VL 21-11-11 22:24

7 Attachment(s)
WORK IN PROGRESS ZKW BMW E36 !!!!!

P.S. Ne-a dat ceva de furca SERIA 1 :lol: dar e iesit ceva extrem de frumos !!!

TEO_VL 22-11-11 21:05

3 Attachment(s)
BBS RC STYLE 5 DE LA SIBIU

MONTAT/DEMONTAT/REPARAT BUZELE/POLISHAT 350RON;)

GOGU_VL 22-11-11 22:58

8 Attachment(s)
ASTAZI FINALIZAT PROIECTUL ZKW CUSTOM SMOKED + STICLE INTERMEDIARE YELLOW OEM + ANGEL EYES SMD.
(REVENIM MAINE CU POZE MONTATE PE MASINA)

BMW E36 - KIT XENON H1 FAZA SCURTA + SET FARURI DEPO CUSTOM SMOKED + ANGEL EYES SMD

BlackBM 23-11-11 15:37

Salut baieti!Voi va ocupati si de partea mecanica sau doar de partea electrica?

GOGU_VL 23-11-11 15:53

Quote:

Originally Posted by BlackBM (Post 4735696)
Salut baieti!Voi va ocupati si de partea mecanica sau doar de partea electrica?

Spune ce probleme ai, ca te putem ajuta.....sau treci direct pe la noi, fara nici un fel de problema ;)

TEO_VL 24-11-11 22:17

13 Attachment(s)
PDC BMW E36 DIY

SENZORI PARCARE CU BUZZER (OEM STYLE NU DISPLAY CHINA:rolleyes2:rolleyes2) MARCA THUNDER

PRET 200 RON CU MONTAJ INCLUS SI GARANTIE 2 ANI
SE POATE MONTA SI PE FATA SI PE SPATE CALITATE IMBATABILA MA DECLAR FOARTE MULTUMIT....ASTAZI PE MASINA MEA
ATASEZ POZE DIN TIMPU LUCRARII;)

trafy-vr6 25-11-11 14:55

cleme pt fata de usa pt fetele usilor din fata la ce pret ? cu tot cu montaj

BlackBM 25-11-11 15:28

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4735744)
Spune ce probleme ai, ca te putem ajuta.....sau treci direct pe la noi, fara nici un fel de problema ;)

Pai as avea mai mulde de facut cum ar fi:schimbat tampoane la motor,sa sudez alte racorduri flexibile(probabil dat catalizatorul jos si trimis la sudat) si daca se poate pixeli de la ceasuri(e39).Apelez la voi pt ca sunt convins ca un pasionat ar face un lucru ca la carte...

btw:sunt plecat din tara si vin pe la jum lui dec acasa altfel treceam pe la voi...
inca ceva..la pixeli de bord stiti cumva trebuie cumparata vreo folie de cauciuc?asa citisem la un DIY..

GOGU_VL 25-11-11 17:22

8 Attachment(s)
POLISH LIPP BBS RS 765 17" + MIEZ VOPSIT HELLROT METALLIC - 250 RON

SA LE STAPANEASCA CU PLACERE !!!

GOGU_VL 25-11-11 18:33

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4739638)
cleme pt fata de usa pt fetele usilor din fata la ce pret ? cu tot cu montaj

Vi aici tati boss, si vedem cate iti trebuie, si facem pret bun ;)

GOGU_VL 25-11-11 18:36

Quote:

Originally Posted by BlackBM (Post 4739696)
Pai as avea mai mulde de facut cum ar fi:schimbat tampoane la motor,sa sudez alte racorduri flexibile(probabil dat catalizatorul jos si trimis la sudat) si daca se poate pixeli de la ceasuri(e39).Apelez la voi pt ca sunt convins ca un pasionat ar face un lucru ca la carte...

btw:sunt plecat din tara si vin pe la jum lui dec acasa altfel treceam pe la voi...
inca ceva..la pixeli de bord stiti cumva trebuie cumparata vreo folie de cauciuc?asa citisem la un DIY..

Tampoane motor avem unde sa le schimbam.....racorduri flexibile avem sudor fix langa noi, deci te ajutam si cu astea :lol:
Pixeli morti, trebuie vazut ceea ce ai tu acolo....in principiu costa undeva la 300ron, dar intai sa vedem problema.
Te salut !!!

Adytzu_JerrY 25-11-11 18:53

O intrebare am si eu, sper sa nu deranjez.
Am o pereche de jante, si nu stiu cu ce sa le curat/spal pe interior, de negreala aceea de la placute, la spalatorie nu vrea sa "coboare" dupa jante. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun

Multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning