Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Kadett Gsi (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/28963-opel-kadett-gsi.html)

Detman 18-12-06 00:08

Re: Opel Kadett Gsi

cat a costat sa pui servo ...

frumoasa masina :) bafta in continuare :)

dany_let 18-12-06 10:50

motorul nu-l vand acum...numai dupa ce vand astra ca atunci fac rost de bani ptr ..llet ...cand am sa-l vand o sa aflii....
filtru nu stiu ce marca e ...vre-un ordinar...n-am dat nici un ban pe el....

astazi o sa pun si pozele cu ultimile modificari care o sa mai apara aici pe forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dany_let 18-12-06 10:50

servo numai stiu a fost impreuna cu montat si cu injectoare si au fost vre-o 6000 000 lei !

Low_Ridah 18-12-06 11:19

Servo nu cred k tea costat mult...deobicei piesele de la Ascona pana la Vectra sunt perfect compatibile si usor de adaptat una de la alta ...atata timp cat aveai caseta de directie la fel k dimensiuni cu cea cu servo ....sa putut face o adaptare ushoara ...:D...Oricum frumoasa masina ..motoare fiabile astea de Gsi ..puternice ...si masinile sunt bune ...ce as recomanda...e sa ai grija la puntea spate ...rugina nu prea se vede ...sa te uiti bine sub ea inainte sa tragi frana de mana ;)) nu de alta ...eu unu sunt patzit la kadett ...ink de 3 ori :( ...

dany_let 18-12-06 11:54

puntea o sa o schimb cu totu cu una de vectra cred cu discuri...cred ca e ceva dubios p-acolo...ptr ca masina este destul de instabila in viraje....si aia de vectra are si o bara stabilizatoare mai smekera!

dany_let 18-12-06 12:08

5 Attachment(s)
si pozele cu ultimile modificari .....si ultimile care or sa apara aici!

Mihaitza_tdi 19-12-06 19:55

Capota arata bine! imi spui si mie toba ce marca ii imi place mult modelul ala de tips!;)

dany_let 20-12-06 12:16

toba este borla , la fel si capetele.....toba o sa fie de vanzare asa ca daca mai astepti ceva ....o sa ti-o vand la un pretz bun........

dany_let 26-12-06 12:58

IMI PARE RAU...CHIAR DACA TOPICURILE MELE NUMAI URMAU SA FIE UPDATATE......MAI RAMANEAU TOTUSI DISCUTIILE.....ACUM DIN CAUZA CA ACEST SITE CHIAR MI-A CONVINS ANUMITE ZVONURI , IMI PARE RAU SA VA SPUN EU NU VOI MAI POSTA NICI MACAR UN POST, SAU VRE-O POZA PE ACEST SITE....ROG MODERATORII SA INCHIDA TOATE TOPICURILE PE CARE LE-AM CREEAT!!!!!!!!!!...........

Gaby B 26-12-06 22:00

Potzi sa imi zici shi mie unde ai facut capota shi cat te-a costat..plss...sau da-mi un PM :D....ms :)

DaNuTzU' 04-01-07 02:02

niste faruri cu angel eyes si niste stopuri clare nu te intereseaza???

dany_let 11-02-07 17:42

ba da ma intereseaza uite id-u meu : phantomasxxx

dany_let 11-02-07 17:43

cumpar motor c-20-let
cu tot cu anexe !!!!!!
phantomasxxx
0722205079

dany_let 06-03-07 10:11

nu are nimeni nici un let de vanzare???

UGA 13-03-07 18:15

Mai Danny tu ai idee la ce te bagi???????????????????
Nu de alta dar...eu....am o vaga idee.....esti ambitios.....ffff ambitios....dar RABDARE AI??????????? asa vreo 4-5 luni?????????

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning