![]() |
Re: Desenele mele - cretu_bs
Quote:
cretu_bs- deseneaza in continuare, pacat ca nu ai terminat si cc-ul, spor la treaba cu asta, dar ai grija la proportii, l-ai facut cam lung si de aia nu iti iese cum trebuie, sau daca l-ai facut asa lung fa-l mai inalt.. |
1 Attachment(s)
Am facut putin de peisaj.Nu prea reusit din pacate..
@Silviu:Prietenas, mi te poti adresa cu "Bogdan".Fiecare cu parerea lui,asta e.Nu o mai pot inalta ... Attachment 2598222 |
"prietenas"? Eu ti-am dat un sfat, daca vrei sa-l iei in considerare il iei, e treaba ta, dar altfel nu poti evolua.
|
1 Attachment(s)
Scuze pentru exprimare."Fiecare cu parerea lui." era vorba de KidForDrift si am zis ca nu o mai pot inalta din cauza ca am facut peisajul din fata.Oricum mersi pentru sfat,nu ma dereanjeaza deloc !Am facut un fel de rama:).Pareri?Attachment 2598584
|
1 Attachment(s)
Scuze de offtopic.Attachment 2601782
|
Incearca si tu sa nu mai faci atatea posturi aiurea si sa pui eventual unul cu schita si celalalt cu desenul finalizat pentru ca arata urat si "obositor" pentru cei care ti-l citesc.. sa se repete atat.
Doar un sfat daca vrei ti cont daca nu, nu! In legatura cu desenul: e binisor, asteptam varianta finala!:D |
Quote:
|
Pai daca nu incerci nu inveti :D
|
3 Attachment(s)
Nissan Silvia S13
M-am luat dupa poze insa am facut unele schimbari.Attachment 2608153 Attachment 2608154 Attachment 2608155 |
1 Attachment(s)
Recunosc rotile m-au batut maxim..Attachment 2635613
|
Dai volum, nu hasura peste toata motocicleta la fel.. sa se vada ce e mai in spate si ce e in fata. Din pozitia asta cred ca puteai folosi un compas la roti.. daca nu fa un patrat in care sa le incadrezi. Bafta!:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa o pauza luuuuunga un E46 :D, nu prea reusit insa imi place cat de cat.:lol:
Orice observatie/apreciere e bine venita ! Attachment 2784129 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning