![]() |
Re: BMW E46-ANT
Quote:
Bafta cu masina Ady, o aduci tu pe linia de plutire :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
s all' eu am fost dupa masina cu el la Baia Mare... masina are nevoie in primul rand de o suspensie..motorul merge ft.bine,e adevarat ca roof'ul ala cam vajie la viteza mai mare,la fel si eleronul,mai ales cand treceau tirurile pe langa mine simteam ca ma trage de spate...nici eu nu is de acord cu tot felul de stickere tip M''e plina romania de ele... dar in rest masina e szuper oki.;)evacuare e dementiala,suna bine de tot :D Ady o are de cateva zile...sunt binevenite criticile ,parerile,orice..omu de acu o sa se ocupe de ea in functie de finante...am avut si o mica explozie de cauciuc pe drum :D :twisted: oricum bafta cu remedierile si modoficarile Ady;)
|
Cu rabdare si vointa o aduci pe linia de plutire !
Multa bafta ! |
foarte frumos fostul bmw a lui relu sa ai noroc la ea numai drumuri bune
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu te supara boss,dar mo cam tepuit relu,in fine eu nul sun sa ma plang. |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=ady_ant;4726065]
Quote:
stima, Ciprian. |
Nici gratis daca ar fi dat-o nu stiu daca as fi luat-o, apoi sa dai 3-4 mii pe ea.. aiurea totul, barile, aerograful, chestia aia de pe plafon, evacuarea, de eleron nu mai zicem nimic, cred ca intindea rufe pe el. O tiganie de masina. Decat s-o fi luat pe asta si sa bagi 3000 euro in ea minim s-o aduci pe linia de plutire mai bine luai una cheala si o faceai usor usor.
|
Quote:
nu e ma asa catastrofa,se face usor usor! tre sa scapi repede frate de helearonu ala! Doamneeeeeeee,asa lung sa mor de nu-ti trebe beculete pe el cum au aia la tir pe semi-remorca! dai la lume'n cap pe stada daca nu esti pe faza! arunca'l departe,ingroapa'l undeva adanc sub un munte! |
Quote:
Măcar să apuce același drum ca tine ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning