![]() |
Re: E46 - E46D FS
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da ai pus masina pe dyno de crezi "visele alea" ? PS : moise , masina e capabila si de 200 de cai doar din soft dar , problema e cat va rezista turboul . Acolo e limita lui tehnica. |
Quote:
Ai pus tu masina pe dyno sa vezi ca nu e asa? Nu am nicio dovada ca e sau nu asa, eu doar am zis ce scrie pe site-ul celor de la RBN |
Quote:
Da , mi am pus masinile pe dyno si niciodata nu au scos puterile promise :) , nici macar celica promisa cu 192 de cai , mi a scos 180 . Cand o sa resoftez e46 ele o sa postez un grafic sa te convingi :) |
Quote:
|
Quote:
|
Mai bine nu faci chip,deoarece s-ar putea sa dai in altele deoarece are ceva kilometrii.
|
1. Trebuie sa fi naiv sa crezi ca tu esti pe bune decat al 2lea care o conduce.
2. Nu ii face soft, nu are rost.. nu e ca faci mare branza chiar daca ti-ar da si 50 de cai frumosi si plus ca pica mult mai repede. 3. Schimba farurile,semnalele si triplele. 4. Colanteaza narile. 5. Sa iei o suspensie si sa iti faci geamurile un pic fumurii. Eu cred ca este de ajuns, mai ales ca ai scris ca nu iti place "tuningu". Mai bine te axezi pe optini la interior... sa pui geamuri electrice spate,sa pui un navi,un interior sport incalzit... d`astea.. :D Spor la treaba. :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning