![]() |
Re: corvette C6 Z06 supercharged ~1000 hp
Quote:
Vezi ca am vorbit cu aia de la GTBoard in Suedia si Moscow Unlim pentru participare, mi-au dat regulamentul... Da-mi o adresa de mail sa-ti trimit sa te uiti pe ele. Bafta Alex |
Quote:
Greu cand ai motor de 6000-7000 cu impozitul si taxele astea :( |
Salutare domnu ajungi la prima cursa din 21-22 aprilie la Tulcea pe VHT?
|
Quote:
|
foarte tare proiectul...felicitari 8)
|
frumos rau, nu am ce zice, jos palaria pentru ceea ce ati realizat cu vette-ul asta, ma bucur ca mai exista persoane in romania carora le pasa intr-adevar de ceea ce inseamna masini in adevaratul sens al cuvantului... nu am ce zice, fara cuvinte, frumos de pica....
o intrebare am si eu, i-ai latit aripile pe spate ? adik mi se par prea late... nush, sau nu mai vad bine eu :lol: |
Quote:
Legat de aripile spate, masina e C6 Z06 si are aripile mai late decat un corvette normal, de fapt toata caroseria si sasiul sunt diferite!! Sunt multe proiect f tari legate de masini , fie ca e un E30 , o honda civic sau un nissan GTR, fiecare o ia pe drumul ce'i place si merita toata admiratia... :) |
Super tare proiectul.
Bafta! |
cred ca il putem numii, asa cum zic americanii, un Sleeper... :D
|
Patroane, 0-100 in cat ? Esti deacord ca daca startul se dadea in roll bateai GTR-ul din finala ? Parerea mea este ca da! Bafta multa la investitii (cu cap) si spor la targetul de 1000 cp. ;)
|
Pune cutia automata! Ai sa vezi dupaceea ce te stergi la fund cu "placerea de a conduce o masina cu cutie manuala" :lol:
Multa bafta in continuare! |
There's a storm comming:
https://www.youtube.com/watch?v=iGP49...ure=plpp_video :) Am condus mai multe cu cutie automata, stock sau de curse, si nu-mi place... |
Felicitari, e ceva special :)
Ai scris la inceputul paginii asteia ceva de GTboard si moscow unlim, ai mai ajuns pe acolo ? |
salut ,ai de la mine un PM !:D
|
Vezi ca am vorbit cu aia de la GTBoard in Suedia si Moscow Unlim pentru
participare, mi-au dat regulamentul... ce s-a mai intamplat? chiar o sa iti tinem pumnii, singurul roman de acolo, chiar este ceva! ps: felicitari pt un asa proiect, BRAVO! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning