![]() |
Re: Sticker nou!
1 Attachment(s)
sa nu radeti.
ma gandeam la ceva de genu: e facuta de mine, cu pix si marker |
1 Attachment(s)
am mai lucrat un pic
|
oare cum arata dupa ce e putin aranjata in photoshop??
|
Toti se duc la Profesionisti ....eu unu la mana vreau o idee pe care as putea sa o dezvolt ...o ideee simpla ....ufffff ....zicetimi care lucreaza bine pe calc k eu nu prea le am cu Photoshopu si de astea ...si am sa fac un desen de mana si apoi sa il lucrati in programe etc....
|
pai nu la fel am facut si eu?
|
Nu chiar ;)) ....sar putea al meu sa iasa oleak mai bine ;) am sa vad in weekend cum am timp ...k am de facuut mai multe desene ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite aici un model care lam facut acu mai mult timp ....cred k are aproape un an de cand sta printre desenele mele ....nush dak e pe gustul tuturor , mie imi place ...se poate modifica ..
|
e bun. e bine realizat. mai trebe niste flacari si date jos stagurile :D
ce critic sunt. acu serios chiar arat bine |
Ms ...nush ...dak place la lume ...eu sunt dispus sa il modific in mare parte ...acu astept propuneri pe desenu asta ...sau propuneri pt alt model ...
|
idei bune, idei mai rele, idei sa fie sa facem ceva totusi. analizam, propunem, votam, aplicam
|
Quote:
|
Quote:
|
v-ati gandit sa faceti ceva de genu un joker cu carti intr-o mana..unu care priveste urat cu ochi rosii/verzi dau si eu o idee sper ca nu deranjeaza! oricum ceva ce are legatura cu crazy la asta tre' sa va ganditi
|
buna ideea lui TuningBoy... poate inceark bakal sau lx... ;) multumim pt sfat ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning