![]() |
Stiu ca era unul de vanzare prin banu Manta!
Ma interesez-stiu ca masina era full si era RACHETA!Fugea de rupea asfaltul! Nu stiu daca o mai are- daca aflu ceva iti dau un PM!Era din 97 parca si era Full Options-piele,clima-tot ce vrei! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ashteptatzi modificarile la golful lui dogarel... sa vedetzi ce o sa iasa din el...
|
Ce fel de modificari,interioare sau exterioare ?
ok,asteptam-asteptam... :wink: |
Modificari as vrea sa fac peste tot.
Am de gand sa ma bag si in motor: axa cu came, chip si alte cele. La exterior ceva mai fin cam ca la maryo doar ca vreau sa-mi pastrez pleoapele (deci o sa schimb doar grila) si eventual niste jante mai mari. Cat despre interior poate alte scaune si pedalierul. Optiuni sunt foarte multe, timp si bani sa fie :D . |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare mishto mashini .... deh am shi eu un golf1 gti 110CP .... puteti sa imi ziceti shi mie ce sa ii fac sa ii mai adaug niste martzoage? :oops:
|
Deci
Din ce am auzit de la cineva care are un golf 1-suporta destul de multe verificari dar ideal ar fi sa discuti cu un mecanic despre asta! Stiu ca se poate schimba axa cu una sport,evacuare si altele! Sfatul meu ramane oricum - MECANIC specializat!- e cel mai bine! |
dar ceva care sa nu necesite mana unui mecanic? shi bineinteles nu costuri super mari :lol:
10x |
Eu la mecanica nu prea ma pricep!
Ce pot sa-ti spun acum-poate tu te pricepi-eu mi-am pus singur un filtru de aer si mi-am desfacut injectia la fosta masina pentru a pune un regulator de relanti! Din astea nu prea se castiga cai putere! :lol: :lol: :lol: Din cate stiu tu ai o injectie mecanica-poate merge sa-i schimbi injectoarele,cu unele cu debit mai mare........nu stiu prea bine asta! :oops: |
merci pt. sfaturi . :D dar daca esti un adevarat domn mi-ai putea spune de unde pot face rost de un filtru de aer (mai aproape ca locatie de HD) shi daca pot pune orice model shi cam cat ar costa (un pret estimativ) 10x again (scuze de offtopic) :wink:
|
Daca ajungi in Bucuresti ai mai multe optiuni!
Una ar fi sa-ti pui filtru de aer din Vitan-pretul 500-700000 lei! Daca vrei ceva de firma stiu ca oscileaza intre 50-150 euro! Nu e mare lucru sa-l pui-se aude ft misto si nici pretul nu cred ca este exagerat!Filtrele de genul asta se spala si se refolosesc fara probleme! Mai aproape de Hunedoara chiar nu stiu- sorry! |
maryo iti multumesc mult pt ajutor... raman dator cu o bere :lol: (cu prima ocazie) :wink:
|
Mai bine un suc!
Nu beau bere de nici o culoare(daca beau o bere cad sub masa)! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning