![]() |
Re: Program TV legat de masini & tuning
care stit cand o sa fie documentarul ala din nou de pe national geographic? ala cu autobahn??
|
care vrea dvd cu top gear ..multe nu stiu cate 7 sau 9 cu emisiuni sa zica
|
Sunt implicat in Top Gear si dvd nu se va da curand deoarece ar trebuii scumpita revista destul de mult si ar exista riscul de a pierde clienti.
|
Quote:
Hmmm.Daca ceea ce se gaseste pe DVD este foarte interesant,ar trebui sa aduca clienti si nu sa-i inlature. Nu cred ca face nazuri cineva la 2RON in plus cind totul e mult mai interesant. ;) |
Ideea e k nu ar fii doar 2ron in plus si pana la urma emisiunea se vd la tv de ce ar mai pune-o si pe dvd?? In plus sunteti toti aspetati si pe forumul topgear.ro
|
Duminica pe B1TV la 12'30 e o emisiune destul de informativa. TUNING SHOW se numeste.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
p discovery mai este tot ceva asemanator : wheelr dealer ( reconditioneaza masini si le vand ) f tare emisiunea ( nu stiu exact cand este . eu o vad reluare sambata dim ) , 5th gear , top gear . aste sunt mezu |
shtie cineva cum se numeste melodia de la emisiunea "a car is born"?!? aia in care reconditionau un jaguar e-type...superba masina:X:X:X...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning