Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Program TV legat de masini & tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/2881-program-tv-legat-masini-and-tuning.html)

mertan 09-03-06 22:44

Re: Program TV legat de masini & tuning

care stit cand o sa fie documentarul ala din nou de pe national geographic? ala cu autobahn??

mark_uss 03-06-07 02:23

care vrea dvd cu top gear ..multe nu stiu cate 7 sau 9 cu emisiuni sa zica

criss_cars 03-06-07 10:24

Sunt implicat in Top Gear si dvd nu se va da curand deoarece ar trebuii scumpita revista destul de mult si ar exista riscul de a pierde clienti.

turbojack 03-06-07 11:49

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 931125)
Sunt implicat in Top Gear si dvd nu se va da curand deoarece ar trebuii scumpita revista destul de mult si ar exista riscul de a pierde clienti.

Hmmm.Daca ceea ce se gaseste pe DVD este foarte interesant,ar trebui sa aduca clienti si nu sa-i inlature.
Nu cred ca face nazuri cineva la 2RON in plus cind totul e mult mai interesant. ;)

criss_cars 03-06-07 14:37

Ideea e k nu ar fii doar 2ron in plus si pana la urma emisiunea se vd la tv de ce ar mai pune-o si pe dvd?? In plus sunteti toti aspetati si pe forumul topgear.ro

VS-99-BYE 04-06-07 09:31

Duminica pe B1TV la 12'30 e o emisiune destul de informativa. TUNING SHOW se numeste.

criss_cars 04-06-07 16:47

Quote:

Originally Posted by VS-99-BYE (Post 932543)
Duminica pe B1TV la 12'30 e o emisiune destul de informativa. TUNING SHOW se numeste.

Ai aflat cam tarziu da..... oricum mai bine acum decat deloc

VS-99-BYE 07-06-07 09:15

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 933144)
Ai aflat cam tarziu da..... oricum mai bine acum decat deloc

Am aflat de mult, am postat tarziu.

nutzuXXL 15-08-07 01:41

Quote:

Originally Posted by the_mav (Post 94644)
chiar nu stiu unde sa pun postul asta: DISCOVERY : A Car is Born, A 4x4 is Born (cu extensiile A Plane is Born) stie cineva ceva?
ca io incerc sa gasesc seriile astea de vre'un an de zile si nu reusesc... iar personal eu nu am mai vazut emisiune la fel de misto ca A car is Born, unde a facut nebunul ala si un Jaguar E type (Hondaru' stie :P :lol: ) si o Cobra (cre' k stie din nou hondaru' :wink: )...

am urmarit si eu astea . au fost acu 1-2 ani .am vaz si cu cobra , jaguar e-type , avion , elicopter , 4*4 . arata aproape toate procesele de fabr . f tari emisiunile .
p discovery mai este tot ceva asemanator : wheelr dealer ( reconditioneaza masini si le vand ) f tare emisiunea ( nu stiu exact cand este . eu o vad reluare sambata dim ) , 5th gear , top gear . aste sunt mezu

iuli-voshod 16-08-08 01:21

shtie cineva cum se numeste melodia de la emisiunea "a car is born"?!? aia in care reconditionau un jaguar e-type...superba masina:X:X:X...

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning