![]() |
Re: need help
poti sa pui 3 filtre sport si 3 tobe sport ca putere.................,dar daca pui 2 carb ai ceva in plus fata de altii
|
bogdan are dreptate
|
dar de consum se stie ceva....cam cat ia in plus cu 2 carburatoare ::D ? ms
|
iti dai seama ca`ti ia cel putin 3-4 litri mai mult ...
|
:lol: nu ar fi mult ...parerea mea...dak vrei putere...ma gandeam ca ia mai mult..cum ia a lui bogdan nu prea iti convine sa mergi cu ea in fiecare zi :D
|
pai cat o sa-ti manance nu stiu cat consuma un carb de alfa da sigur cu unca 1 o satzi ia dublu
|
a lu` bogdan are turbo .. e mare diferenta intre 2x carburator alfa si turbo;)
|
Quote:
..de modificari la motorul care pui carbu de alfa.. daca ramane stoc..sau comprim....la max ;) cat se poate.. si depinde de reglaje la carburi la turbo sunt mult mai mari reglaje . care trebuie facute pentru a nu se plafona.. in treapta mare.. tizul stie .. de turbo.. prin cate a trecut...;) si cum merge tot el stie... dar zic eu ca trage destul de grav si cu 2 carburi.. de alfa reglate bine..;) |
pai normal ca tu sti bodyspeed cal cunosti pe dany si sti cum merge oltcitu lui
|
la turbo singur reglaj care trebuie sa-l faci este sa gasesti amestecul bun pt o anume presiune ,multa presiune multa benzina,pina la sfirsitul anului sper sa montez sonda landa cu un afr-u sa stiu exact cum stau
|
Quote:
|
Quote:
|
dak, crezi ca ai bani si cunostinta care trebuie poti sa ii pui...dak vrei mai multe detalii poti intra si pe oltcit.ro si gasesti acolo absolut orice...eu am sa imi cumpar un 12 trs...si am sa il comprim putzin :)...bafta in continuare cu planul
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
avem in craiova.. si e pe gaz ...:lol: trage ....super... consuma.... super... dar a castigat la o grupa cu multe masini bune ;) la grupa A |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning