Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - CIPONE (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/287930-machete-lucru-cipone.html)

CIPONE 27-11-11 17:49

Re: Machete in lucru - CIPONE

multumesc boys. ideea e ca nu cred c o sa vopsesc intreaga caroserie desi asa ar trebui. e mare bataie de cap cu desprinderea tuturor piesulicilor de pe caroserie. momentan am o problema, vopseaua de spray nu prinde pe extensiile de aripi, desi am tratat bucatile de rasina cu primer de plastic inainte de a aplica vopseaua...help!:???:

FED express 27-11-11 18:00

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 4743907)
multumesc boys. ideea e ca nu cred c o sa vopsesc intreaga caroserie desi asa ar trebui. e mare bataie de cap cu desprinderea tuturor piesulicilor de pe caroserie. momentan am o problema, vopseaua de spray nu prinde pe extensiile de aripi, desi am tratat bucatile de rasina cu primer de plastic inainte de a aplica vopseaua...help!:???:

le-ai finisat si cu un smirghel de 1000 inainte ?

CIPONE 27-11-11 18:00

nu, insa suprafata lor e super neteda, mai e nevoie?

bmwh548 27-11-11 18:22

Acum piesele sunt acoperite cu primerul de plastic? Ala a prins ok pe ele?

FED express 27-11-11 18:23

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 4743944)
nu, insa suprafata lor e super neteda, mai e nevoie?

Pai pentru orice eventualitate.O finisare cu 1000 plus o degresare inainte sa arunci vopseaua.Asa e indicat zic eu.

CIPONE 27-11-11 19:22

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4743997)
Acum piesele sunt acoperite cu primerul de plastic? Ala a prins ok pe ele?

da, si de primul strat de vopsea...insa nu a prins uniform...

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4743999)
Pai pentru orice eventualitate.O finisare cu 1000 plus o degresare inainte sa arunci vopseaua.Asa e indicat zic eu.

pai atunci, curat cu diluant, smirgheruiesc un pic apoi primer si apoi vopsea din nou...incerc si asa.

bmwh548 27-11-11 19:34

Ai mare grija cu ce fel de diluant cureti! Daca ai vreo bucata de rasina in plus testeaza pe ea intai sa vezi daca nu interactioneaza nasol cu diluantul. Inainte de fiecare etapa de grunduire/vopsire/lacuire degreseaza suprafetele cu un diluant slab (eu folosesc diluanti pentru vopsele acrilice modelistice).

2010 27-11-11 20:03

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4744177)
Ai mare grija cu ce fel de diluant cureti! Daca ai vreo bucata de rasina in plus testeaza pe ea intai sa vezi daca nu interactioneaza nasol cu diluantul. Inainte de fiecare etapa de grunduire/vopsire/lacuire degreseaza suprafetele cu un diluant slab (eu folosesc diluanti pentru vopsele acrilice modelistice).

lasa bre ca se incretesc putin si ele si o sa dea beton...:lol:

CIPONE 28-11-11 23:11

1 Attachment(s)
piese...

sorin_sorin95 28-11-11 23:26

O intrebare de unde iei piesele, mai ales jantele ? pasajele sunt facute de tine?

eddycdk 29-11-11 00:27

Curata-le, degreseaza-le si fa-le negru mat cu spray Cip, e mai putin complucat decat cu argintiu. Nu mai trebuie nici filler, nimic!

2010 29-11-11 00:32

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4747192)
Curata-le, degreseaza-le si fa-le negru mat cu spray Cip, e mai putin complucat decat cu argintiu. Nu mai trebuie nici filler, nimic!

Suna bine de tot!!!

bmwh548 29-11-11 08:47

La scaunele alea merge faina si cu niste decal carbon pe spate 8)

CIPONE 29-11-11 11:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 4747110)
O intrebare de unde iei piesele, mai ales jantele ? pasajele sunt facute de tine?

sunt niste siteuri in Germania, Fed mi a spus de ele.

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4747192)

eu nu stiu de ce te agiti atit Edi pentru ca oricum masina asta o sa ajunga la tine pentru rk-u, de indata ce ajungi pe aici...;)

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4747448)
La scaunele alea merge faina si cu niste decal carbon pe spate 8)

ehe Radule, n am rabdarea si nici prieceperea pentru asa atingeri de maestru...si asa am avut cateva momente cand era sa i dau drumu' in gol de la et.5...:D

FED express 29-11-11 14:33

ce misto arata.intreb si eu...in ce e prinsa buza aia de sub bara fata ? in nituri ?
fain fain pana acum...
si inca ceva...ti-au dat ei vreun adeziv cu care se pun pasajele alea pe caroserie ? sau cum le lipesti ? nu stiu exact...

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning