Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DNG (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/287622-e36-dng.html)

Joltanu` 14-11-11 18:09

Re: E 36 DNG

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4713642)
Imi place ! Incearca niste semnale fumurii pe fata si display-ul la cd - trece-l pe rosu !

Voie buna !

Semnalele si lucasurile raman pentru la anu`, momentan trebuie sa rezolv un vajait care se aude de la cardan. Cred ca e bucsa aceea cu rulment, inainte de grup.

Apropo, are cineva idee cum se seteaza/reseteaza o alarma carub (cea cu chei diamant)?

Joltanu` 18-11-11 12:00

5 Attachment(s)
Pregatita de iarna:neutral:

Intretimp am reconditionat alternatorul, electromotorul, am curatat admisia si am schimbat toate furtunasele ca erau imbatranite.

cllaudiu 18-11-11 12:59

Arata foarte bine masina sa o stapanesti sanatos ! Asteptam sa ne incanti cu alte modificari de calitate cum ai facut si pana acum ! Toate cele bune

Joltanu` 20-11-11 20:23

Quote:

Originally Posted by cllaudiu (Post 4723178)
Arata foarte bine masina sa o stapanesti sanatos ! Asteptam sa ne incanti cu alte modificari de calitate cum ai facut si pana acum ! Toate cele bune

Mersi mult.
Partea grea trecut, acum urmeaza detaliile minore si strangerea de fonduri pentru primavara.:-)

Joltanu` 26-11-11 13:59

4 Attachment(s)
Mici bucurii + un cadou (stick de 8 GB:lol:)

SB09HMM 30-11-11 12:51

foarte frumoasa masina ...si bine ”dotata ” sa zic asa ....s-o stapanesti sanatos !

ps la niste folii nu te-ar bate capul ... ? ar prinde-o de minune!8)

Joltanu` 02-12-11 12:35

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4750203)
foarte frumoasa masina ...si bine ”dotata ” sa zic asa ....s-o stapanesti sanatos !

ps la niste folii nu te-ar bate capul ... ? ar prinde-o de minune!8)

Multumesc, si a ta este frumoasa.

Folia a fost prima chestie ce am vrut sa fac dar a tot intervenit cate ceva :-)
Sa speram ca dupa sarbatori va primi si folie.

Ps: Am vazut ca ti-ai pus reglabile nu ai probleme cu suspensia pe spate?

silviu87 02-12-11 12:46

Salut,masina asta nu cumva era din bucures, zona lizeanu omv?

Felicitari pt munca depusa,te inteleg perfect prin ce ai trecut si eu am facut acelasi lucru cu a mea. ai grija de ea :drunk:

Joltanu` 02-12-11 18:09

Quote:

Originally Posted by silviu87 (Post 4754426)
Salut,masina asta nu cumva era din bucures, zona lizeanu omv?

Felicitari pt munca depusa,te inteleg perfect prin ce ai trecut si eu am facut acelasi lucru cu a mea. ai grija de ea :drunk:

Salut, din Bucuresti am luat-o acum un an.
Ai grija si tu de a ta ca e frumoasa, toti ne chinuim mult la ele dar eu zic ca se merita:-)

DEVIL's Style 02-12-11 18:14

hehe , felicitari pentru pasiune si pentru munca depusa , rezultatele se vad , o intrebare am si eu , ce faruri ai tu acum pe masina, pentru ca eu caut un set ca sa fac un retrofit de bixenon si am nevoie de ceva cu geam clar si voi folosi angel eyes pe led.

Sparkle_81 02-12-11 18:26

Proiectoarele , de ce negre ?

Darkside_89 03-12-11 09:39

Da,frumoasa masina!
Te-am vazut de cateva ori pe colina!
Am o curiozitate...ti-ai umplut incinta de la lupa astfel incat sa bata doar lupa?

Joltanu` 03-12-11 12:34

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4755091)
Proiectoarele , de ce negre ?

Nu sunt proiectoare, sunt niste capace de plastic, am si proiectoare dar momentan las capacele ca imi place mai mult (nu stiu de ce). Cred ca le pun cand fac totul smoked.

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4755066)
hehe , felicitari pentru pasiune si pentru munca depusa , rezultatele se vad , o intrebare am si eu , ce faruri ai tu acum pe masina, pentru ca eu caut un set ca sa fac un retrofit de bixenon si am nevoie de ceva cu geam clar si voi folosi angel eyes pe led.

Multumesc, e60-ul tau e foarte misto, iar pisica e pe drumul cel bun:-)

Quote:

Originally Posted by BMMWe36 (Post 4755985)
Da,frumoasa masina!
Te-am vazut de cateva ori pe colina!
Am o curiozitate...ti-ai umplut incinta de la lupa astfel incat sa bata doar lupa?

Mersi. Imi place ''roscata'' ta, am avut si eu una:-)
Apropo, mai polisezi jante? M-ar interesa si pe mine, poate ne vedem intro-o zi sa-ti explic despre ce e vorba.

Legat de faruri: sunt Bosch, prima oara am scos sticlele intermediare si am pus xenon pentru ca vroiam sa lumineze numa lupa. Efectul nu a fost cel dorit, asa ca le-am desfacut si am vopsit plasticul acela cromat din jurul lupei, apoi am lipit angel eyes-ul. Inainte sa pun sticla pe far, am pus silicon negru pe garnitura aceea de cauciuc sa nu se mai aburesca la schimbarea de temperatura.

silviu87 03-12-11 17:09

Quote:

Originally Posted by Joltanu` (Post 4741433)
Mici bucurii + un cadou (stick de 8 GB:lol:)

TRAIASCA CONTEMPO!!!

DEVIL's Style 03-12-11 19:14

stick de ala de 8 giga am luat si eu , joltano poate nu ai observat intrebarea mea , intrebasem mai sus , ce tip de faruri ai folosit pe masina? zkw sau bosch?

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning