![]() |
La munte in sinaia sau predeal (nu mai stiu in ce statiune am luat vila) si dam o tura si pe la \"OFIS\" :lol: :lol:!!!KRE MERGE LA OFIS IN PREDEAL SA DEA UN PM, POATE FACEM O BAUTA SI UN YURESH!!!!
PEACE :peace: |
la vila unui prieten .......... suntem vreo 30 de makidoni :D ....... ma numar si eu printre ei ....... s'imi banatzi fciori :P ............ good wishes 4 all in da new year ;) :P
|
Eu il fac la cabana Plapumioara!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu il fac la un coleg acasa... ne-am adunat vreo 15 inshi cu fete... shi stam akolo de revelion...
|
eu am nevoie de o parcare goala, multa zapada, benzina si o sticla de ouzo. restul vine de la sine :twisted:
|
bai , parcare goala avem noi ;) , zapada... dumnezeu cu mila... sticla ti-o iei tu , la fel si benzina , restul chiar ca vine de la sine ;) , te asteptam pe aici :P
|
cred ca ajung luni pe la voi.... in trecere... stau vreo 2 ore.. promit sa las o urma de pneu pe magheru :)
|
Si Ice Racing isi petrece revelionul la munte la Bran.
|
Mama Polonia :lol: :wink:
Stiu ca vor fii cativa Insomniaci la Predal si Poiana Brasov. |
Acasa singur !!!!
|
so i`m not the only one....
|
ady vrb pe mess ce si cum
^MAtrix^ : nop , taicasu nu are taxi sry ca am raspuns greu ;) |
offtopic
stie cineva un forum mai important unde se discuta despre turism, munte, statiuni, chestii din astea ca intre 5 si 9 ian ma duc la munte si vreau sa ma interesez mai bine unde sa ma duc. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning