Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   noul cod rutier, un mare .....! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/28730-noul-cod-rutier.html)

Psycho 10-12-06 10:52

Re: noul cod rutier, un mare .....!

pai acum iti ia talonu pe loc ptr orice " tuning " jante .. folii si etc ..

WhiteRaven 10-12-06 15:43

Hmm.. nu stiu daca o sa inceapa sa isi schimbe atitudinea, dar eu nu am prea avut de furca cu ei... in afara de seara in care am exagerat cu tulburarea linistii publice :lol: , dar in rest nu port nr pe fata si nici nu se uita dupa mine... plus ca recent am trecut in goana pe langa masina politiei pe traseul Ar - Tm.
Ce sa zic.. black stealth cat :lol: ..dar vorba aia: ce-i prea mult nu-i sanatos. Cred ca o sa incep si eu ... prin a-mi pune numarul sus. :)

danutSZY 11-12-06 17:17

mai oameni buni......lamuriti-ma si pe mine......e obligatoru sa circuli cu farurile aprinse si in oras sau doar in afara orasului.....!!!!!......ca de la 1 dec vad ca toata lumea circula in oras cu faruri aprinse!!!!!

danutSZY 11-12-06 17:19

mai oameni buni......lamuriti-ma si pe mine......e obligatoru sa circuli cu farurile aprinse si in oras sau doar in afara orasului.....!!!!!......ca de la 1 dec vad ca toata lumea circula in oras cu faruri aprinse!!!!!..........a si era sa uit......un mare caca a facut falca ca iar a bagat parcare cu plata........bagamias potroacele in ea de parcare!!!!!

NEo007 11-12-06 17:42

Este obligatoriu cu faruri aprinse in afara orasului. In oras nu este obligatariu..doar noaptea :D cu parcarea ce sa faci, are Aradul datorii.

TEKIN 11-12-06 18:13

in oras nu esti obligat... da daca aprinzi farurile masina arata mai sexy...mai ales daca ai si xenon din ala belea de 7000
sincer deocamdata mie imi place noul cod rutier pana imi recuperez permisu si talonu..

ar 79 dix 11-12-06 19:33

Quote:

Originally Posted by TEKIN (Post 656866)
in oras nu esti obligat... da daca aprinzi farurile masina arata mai sexy...mai ales daca ai si xenon din ala belea de 7000
sincer deocamdata mie imi place noul cod rutier pana imi recuperez permisu si talonu..

pai la toba pe care o ai tu pe honda, nu te bucura ca itzi recuperezi permisu ca repede il dai inapoi, la punctele care le faci!

bag picioru, acuma seara iara mor oprit. ce dracu am magnet la astia sau li drag de mine:)?!sa mor de mai ma duc pe cocorilor vreodata ca acolo stau in fiecare seara, la pescuit, la pod.

WhiteRaven 11-12-06 21:43

Bhahahaha!! :lol: deci nu pot sa cred.. si eu cam tot pe cocorilor am traseu.. si nu patzesc nimic.. probabil esti ca un magnet pt ei .. irezistibil :lol:
partea cu farurile aprinse.. asta e traficul european.. adevarul e ca ori cu legea in spinare, ori nu, mie asa imi place sa circul, e mult mai vizibila masina. .. si cand mai vezi tarani care circula si noaptea in afara localitatii cu farurile stinse, macar sa mai aiba pozitiile puse. :rolleyes:

ar 79 dix 12-12-06 17:24

Quote:

Originally Posted by WhiteRaven (Post 657244)
Bhahahaha!! :lol: deci nu pot sa cred.. si eu cam tot pe cocorilor am traseu.. si nu patzesc nimic.. probabil esti ca un magnet pt ei .. irezistibil :lol:

sa mor eu. intreabal pe felix,el atrecut aseara inaintea mea cu cateva minute si nu lau oprit, iar can mam dus eu la el am trecut pe acolo si hop, iacatai! si bineintzeles ca mor oprit.:) nu zic ca au ei ceva cu mine, dar eu sant un mare ghinionist :)

WhiteRaven 12-12-06 21:49

:lol: ma refeream ca e incredibil ce patzesti . nu ca nu nu te cred pe bune. ... dar no.. chiar ai ghinion.

Dead666Ghost 12-12-06 22:22

dak tot ati fukut topicu asta .. incercati sa puneti si un link cu absolut toate legile modificate .. .. eu nu am gasit .. si am impresia k tre sa ma apuc d lectura noului cod ..
cineva de la tata de la servici a zis k sa modificat articolu cu privire la folosirea ekipamentelor d interceptare bruiere radar sau cum era in lege acolo scris.. si k acuma sunt interzise doar antiradarele nu si detectoarele .. is it true ? .. k p mine ma streseaza k ii bagat sub husa d la scaun si-mi mai ajunge sub fund uneori .. :(
Cat despre noul reglement .. eu oricum respectam si pana acuma legile .. .. in fatza politiei :D
Farurile aprinse oricum l aveam kiar dak era interzis dupa vekiu reglement.. si centura .. eu zic k e buna .. k cine stie .. fieru e fier pana la urma s indoaie se taie se lipeshte ..dar coloana mea .. gatu meu .. .. mai greu ..si dak doamne feri s intampla ceva la cum merg eu .. . . centura-i vitala .. p airbagu d la logan numi pun baza .. . .. In skimb mi s pare tare faza cu pietonii ..si sincer in Bucuresti s vede efectu ..sunt mult mai atenti si fug din calea masinilor mai cu sprint .. . nu d alta dar cred k nus singuru care nu mai sta cu picioru p frana cand traverseaza cate un macho strada cu okelarii d soare p timp d ceata de nu s grabea sa nusi striveask ouale ..

Dead666Ghost 12-12-06 22:28

aa.. apropo .. cat despre folii ..cautati si luativa dalea aprobate rar .. eu am 3m Panther si mia dat garantie p viatza .. atata timp cat nu l zgarii eu logic .. . si dak ar fi sa ma opreask .. . .nare c sami faca. In plus sunt mult mai bune calitativ.. s lipesc mai bine p geamuri .. nu aburesc asa cum o fac alea puse p la coltz d bloc cu prenadez.. si plus .. filtru UV care sincer isi merita banii.. mam urcat la un amic cu folii nashpa si am vazut diferenta .. eu pot sa ma uit si la soare prin ale mele ..

WhiteRaven 13-12-06 00:39

daca tot ai scris de foliile alea 3m panther... cum e vizibilitatea prin ele? pt ca eu am evitat sa-mi pun pt ca noaptea .. e bezna daca incerc sa merg cu spatele. si prefer sa raman fara ele asa. si imi trebuie cel mai negru inchis si intunecat negru posibil :D. Sti cum e si cu ochelarii de soare de calitate, asa ma gandesc ca e si cu folia. Am avut ochelari de soare negrii cu care puteam sa ma uit direct la soare pe cer senin fara sa ma incrunt, dar nici nu simteam ca ii port, era o foarte mica diferenta cand ii puneam. Deci nu imi impiedicau vizibilitatea. Din pacate i-am lasat pe masina pt ca tot trebuia sa ies sa ii curatz platinile pana am ajuns acasa sa o repar (dacia) :x :shakefist .. si s-au pierdut. Highway Police glasses :D

morghen 13-12-06 00:48

ce ?

eshti un mare dobitoc daca ai 18 ani shi recunoshti public faptul ca conduci sportiv shi nu respectzi regulile de circulatzie, ar trebui sa portzi semnul de incepator shi sa respectzi regulile de circulatzie(vezi ca pt incepatori sunt shi alte limite de viteza)....eshti incepator shi ai shanse mult mai mari sa omori pe cineva sa provoci un accident sau sa raneshti pe cineva....asha ca pisha-te pe centura shi coloana ta cand ai calcat un pieton sau ai provocat un accident grav soldat cu ranitzi grav sau mortzi.

pffffftttt.....reisare......lectura placuta.

WhiteRaven 13-12-06 00:53

n-ar fi rau astia tineri/incepatori sa invete din intamplarile altora.. mai ales ca sunt topicuri in care se relateaza situatii limita :rolleyes ... din care din fericire s-a scapat cu bine si s-au putut povesti.

All times are GMT +2. The time now is 13:51.

- Copyright 2026 4Tuning