![]() |
Re: Dacia 1310 - mici modificari
poza din portbagaj...cred ca voia sa arata tubu si statia...incerca le faci pe zi sau cu blitz :)
|
Quote:
tu zici de om ca are bare de la orice magazin cu 600 de mii... dar vad ca tu ai prelugiri :rolleyes2 |
lol, momentan nu mai bag nici un ban in ea, in primavara va arata altfel, va promit k o sa va sochez cum va arata, pt k asta voi face prima oara :)
deocamdata nu am bani, dar se rezolva cand vine caldura, plus ca am un prieten ce are un service auto, si stie sa lucreze super tare in fibra, asa k pragurile si spoilerele se vro uni cu caroseria, un model unic :) si pragurile nu sunt GTI tati, nu scrie absolut nimic pe ea in afara de dacia 1310 :D |
si referitor la poza din portbagaj, am vrut sa o fac cu blitzul, dar a aparut un tovarash cu un golf 2, ce avea in portbagaj m-a bagat in boala, muzica de vreo 90 de milioane :(
o sa pun diseara poze si cu masina lui... am innebunit cand am vazut ce isi pusese in portbagaj |
dap, arata mai bine cu zapada p ea!
|
Faina masina.Imi poti spune si mie cat cam cat costa neoanele(alea ca ale tale si alea pe leduri) ca ma bate gandul sa-mi pun si eu.In interior am avut cu leduri dar sau ars intr-o luna_proasta calitatea,erau din piatza
|
mie mi s-au ars alea de pe lateral si nu erau pe leduri... cand le-am luat, acum vreo 2 ani erau cam 3 milioane... alea pe leduri habar n-am cat sunt, dar sa nu iti iei normale, pe tub, k nu se merita
|
3 milioane? :) cunosc eu pe cineva.. aduce la comanda *culori rosu verde albastru* cu 350 bucata.. deci te ajunge la 140 RON sa o echipezi. Cu instalatul ajut eu daca e nevoie.. si trebuie cumparat separat fire de 0,75 si arici pentru prinderi.. ;) Id : Betonu2003 (in judetu` constanta)
|
Quote:
|
Mersi mult de informatii
|
npc, a si vezi k mai sunt niste neoane tot pe leduri pe vreo 3 culori, albastru, verde si rosu, cu telecomanda, si lumineaza super bine, mai bine decat astea normale, am inteles k ar fi vreo 2 mil
|
Asteptam sa vedem cum o sa iasa dupa ce te apuci de ea ... Bafta la tunat
|
mai ai mult:?: :lol:
|
momentan eu zic k in 2 sapt maxim e gata, acum ma chinui cu aeroterma de urs si cu furtunele ma-sii k ma dispera, bordul de urs e taiat, modificat, mai am sa il pun si sa ii fac retusurile, poimaine electrician scrie pe ea k deja ma dispera toate cablurile imprastiate, cand am facut rost de o presa de arcuri o cobor (sper cat mai repede), barile si pragurile le am comandat deja, astept sa o cobor k sa fie finisate si sa vina la linie, i am schimbat stopurile, sticla de far este clara... in fine... mai e destul de munca la ea si cu putin noroc o termin in 2 sapt maxim
aa si sa nu uit, tb sa ma plimb si pe la udriste sa modific culoarea in talon (culorile de fapt) asta e... |
ce trebuie sa faci ca sa schimbi culoarea in talon????care sunt pasii?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning