![]() |
Re: Racitor benzina!
Quote:
Comparatia cu radiatorul de AC...in mod sigur ala e mult mai scump, presupunand ca nu cedeaza in timp. Pe masinile stoc aspirate este egal cu 0. |
Quote:
|
Quote:
|
castigul este egal cu 0 pe masinile stoc aspirate.
se castiga destul de mult pe masinile supraalimentate care folosesc presiuni mari pe tur, automat o temperatura mare a benzinei de unde si un volum mai mare a lichidului. scaderea temperaturii benzinei nu inseamna o temperatura semnificativ mai mica in camera de ardere (20-30 de grade in minus reprezinta un castig nesemnificativ) ci un volum corect pe traseu, automat un amestec corect mereu, indiferent de conditiile de exploatare. |
Quote:
|
Pai tocmai ti-a explicat elspa mai bine ce am spus eu ceva mai sus...
Jucaria asta foloseste atunci cand ai dus motorul la extrem si trebuie sa te legi de toate chestiile de altfel insignifiante la un motor stock si o exploatare normala... @ elspa : sper sa mearga linkul asta http://www.summitracing.com/parts/FLX-4130/ din poza pare aceeai marie cu alta palarie... In regim "DIY" se poate sectiona una felie dintr-un radiator de AC ca acesta https://www.4tuning.ro/images/vand-ra...-0-0-0-0-0.jpg doar ca trebuie gasit unul cu conducte de cupru pentru a fi usor de facut racordurile,toata distractia cu tot cu racorduri facute la strung nu sare de 150 de lei,si radiatorul de combustibil iese chiar o idee mai mare implicit o racire mai eficace a combustibilului,iar ca si randament sigur este tot pe acolo ca si cel din link,caci in fond nu e vreo nanotehnologie inglobata in ele :lol: |
Quote:
|
nu e bine sub masina ca este cam vulnerabil acolo...
Totusi , pe ce masina vrei sa-l pui? |
Quote:
|
sa inteleg ca acest racitor de benzina are numai avantaje?
|
Quote:
|
Din ce imi dau eu seama castigul nu se rezuma la cp castigati!Mai degraba motorul va functiona mai bine.poate o urcare mai rapida in ture!
Se monteaza pe Tur nu pe Retur.Uite ce au raspuns cei care il comercializeaza! Radiatorul se monteaza pe tur, efectele sunt o temperatura mult mai mica in camera de ardere, de aici rezultant o putere crescuta. Cu stima, ing. Mihai Spanachi Spa Racing Zone |
Pai cine il comercializeaza ti-a scris mai sus clar,nu iti aduce mare lucru la un motor stock...dar te incapatanezi sa crezi asta ;)
|
ce diferenta de pret este la noi vs state... 50$ vs 100+ euro...
|
Din pacate asta e unu din multele chestii care vin la noi dublu ca pret,si nu neaparat din pricina taxelor de expediere sau vama...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning