Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   TOP WHEELS AUTO-Indreptat jante,vopsitorie jante,sudura jante,echilibrat jante (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/286354-top-wheels-auto-indreptat-jante-vopsitorie-jante-sudura-jante-echilibrat-jante.html)

BbMmWw 17-01-12 00:26

Re: TOP WHEELS AUTO-Indreptat jante,vopsitorie jante,sudura jante,echilibrat jante

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4826769)
as vrea deocamdata sa le indrept. inca nu stiu codul de culori si nici financiar nu excelez acum.:) deci pt set de 4 la 15" ar fi 120 lei, indreptatul?

Exact

BbMmWw 20-01-12 20:34

Re: TOP WHEELS AUTO-Indreptat jante,vopsitorie jante,sudura jante,echilibrat jante

upppppp

B997NDL 20-01-12 21:44

vopsirea jantelor se face numai la pistol sau si electrostatic? e rezistenta? in poza de pe site e o janta aurie. la acea culoare ma refeream cand am intrebat de culoarea jantelor de pe impreza wrx. o aveti? aveti asa ceva si in vopsele termorezistente? ma intereseaza sa fac asa si etrierii. multumesc!

BbMmWw 21-01-12 10:18

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4838130)
vopsirea jantelor se face numai la pistol sau si electrostatic? e rezistenta? in poza de pe site e o janta aurie. la acea culoare ma refeream cand am intrebat de culoarea jantelor de pe impreza wrx. o aveti? aveti asa ceva si in vopsele termorezistente? ma intereseaza sa fac asa si etrierii. multumesc!

Vopsirea o facem doar la pistol momentan, pana acum nu am avut nici o plangere in ceea ce priveste rezistenta vopselei pe jante ( avem pe stoc cateva modele de jante si daca doriti va putem da una de proba pt cateva zile sa vedeti cum se comporta vopseaua la gropi,mers,etc).Avem orice culoare doriti,inclusiv ceea aurie de pe site.le putem sabla daca doriti inainte de vopsire,dar sablatul nu intra in pretul vopsirii ( pt sablat este 50 lei de janta).Pentru etrieri nu va putem ajuta.
o zi placuta!

BbMmWw 27-01-12 16:05

up up up

BbMmWw 01-02-12 15:57

up up up

Andu.JHN 11-02-12 21:42

2 Attachment(s)
va salut..am si yo o jante ..model m3 ds2 pe care ar trebui sa o sudez....atasez o poza cu ea....astept un raspuns dak se poate face si care ar fi costul acestei operatii

BbMmWw 12-02-12 18:23

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 4876422)
va salut..am si yo o jante ..model m3 ds2 pe care ar trebui sa o sudez....atasez o poza cu ea....astept un raspuns dak se poate face si care ar fi costul acestei operatii

se poate face iar costul va fi in jur de 180 de lei pentru sudura.
O zi placuta

ArMaTaS 03-03-12 13:39

1 Attachment(s)
Am si eu de indreptat si vopsit 4 jante pe 18 . cat ma costa ?

BbMmWw 04-03-12 16:54

Quote:

Originally Posted by ArMaTaS (Post 4911788)
Am si eu de indreptat si vopsit 4 jante pe 18 . cat ma costa ?

indreptatul pt o janta pe 18' costa 45 lei
vospitul 125 lei de janta

total 680 lei (din partea casei,montat,demontat,echilibrat,plumbi si valve noi).

o zi placuta!

ArMaTaS 06-03-12 16:47

Quote:

Originally Posted by BbMmWw (Post 4913658)
indreptatul pt o janta pe 18' costa 45 lei
vospitul 125 lei de janta

total 680 lei (din partea casei,montat,demontat,echilibrat,plumbi si valve noi).

o zi placuta!

ipe prima pagina am vazut altceva : " Vopsim jante aliaj orice dimensiune la pretul de 100 de lei "
la un 580 m-as baga :)

BbMmWw 06-03-12 18:56

Quote:

Originally Posted by ArMaTaS (Post 4917422)
ipe prima pagina am vazut altceva : " Vopsim jante aliaj orice dimensiune la pretul de 100 de lei "
la un 580 m-as baga :)

asa este,dar s-au marit preturile la materiale,energie electrica,etc si suntem nevoiti sa le marim.Pe site le am marit,aici nu stiu sa modific anuntul.Voi da un replay cu noile preturi de vopsit jante (125 lei buc. ).
Ne cerem scuze.O zi placuta !

BbMmWw 06-03-12 18:58

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4826769)
as vrea deocamdata sa le indrept. inca nu stiu codul de culori si nici financiar nu excelez acum.:) deci pt set de 4 la 15" ar fi 120 lei, indreptatul?

exact: 120 lei toate 4

o zi placuta!

BbMmWw 06-03-12 19:03

Incepand cu anul 2012 preturile la vopsit jante sunt de 125 lei/buc.

O zi placuta!

ArMaTaS 06-03-12 20:07

Quote:

Originally Posted by BbMmWw (Post 4917645)
asa este,dar s-au marit preturile la materiale,energie electrica,etc si suntem nevoiti sa le marim.Pe site le am marit,aici nu stiu sa modific anuntul.Voi da un replay cu noile preturi de vopsit jante (125 lei buc. ).
Ne cerem scuze.O zi placuta !

mda , poate vin decat la indreptat k vopsitul e scump fata de restu dp forum

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2025 4Tuning