![]() |
re: Matiz - CT 06 ZGK
Uleiu ala nu e bun pentru Matiz!
|
Quote:
|
masina a fost cumparata de noua 10 2004 pentru a face taxi, de la 5-10 km cei de la sevice au bagat numai 10w40 si pana la 240 mii km nu consuma pic de ulei, dupa care tatal meu a bagat tratament in motor la parerile colegilor ca are multi km, si ca urmare a rezultat blocarea unui semering la supape. Eu l-am luat de la ee la 258 mii km iar la 260 mii i-am facut motorul, pistoane, camasi, semeringuri. La service mi-au bagat tot 10w40 mobil dupa refacerea motorului, din care a consumat 1 si putin la 10000 km, acum incerc L.M 10w40 sa vad cum se comporta, nu scoate fum, nu pierde, dar unde este uleiul? am sa incerc 5w30 L.M.
|
Ti-ai raspuns singur! Baga ce spune producatorul nu ce baga aia in service! SAE 5w30
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu ti-am dat un sfat! Daca il urmezi bine, daca nu e treaba ta! De unde ai poza aceea din manual ?
LE: Producatorul recomanda la Matiz 5 W-30 (sintetic) 10 W-30 (semi-sintetic) 15 W-40 (mineral). Restul e cancan!;) |
Re: Matiz - CT 06 ZGK
3 Attachment(s)
Din lipsa de ocupatie.......
|
ufff... tot ce mi-am dorit la matiz era sa aibe trapa, dar cand l-am luat nu erau pe stoc culoarea mea + trapa...
ingrijit matizu, succes in continuare cu mentinerea si imbunatatirea lui. geamurile electrice sunt originale de matiz sau ai adaptata de altceva? pentru ca butoanele nu sunt de matiz. |
Quote:
|
pe usa vin bine si butoane de espero
|
trebuie sa iau pentru usa de la sofer 2 butoane unite de la masinile care au geamuri electrice numai fata, nu vreau sa pun 1 pe o usa si altu pe cealalta, trebuie sa ma intind sa deschid celalant geam, din cate am inteles de la cei de la service unde le-am montat ca nu puteau sa imi puna astea 2 butoane pe o usa si 1 singur pe cea de la pasager ceva scurt dadea nu ma pricep, si a zis sa achizitionez de la alte masini, acum daca m-au mintit , poate mergeu puse nu stiu nu ma pricep
|
5 Attachment(s)
xenon proiectoare
ceas dgital SE |
Era si timpul. :lol:
|
Quote:
|