Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   COMUNICAT OFICIAL LEGAL RACING (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/2859-comunicat-oficial-legal-racing.html)

D O G 08-12-04 07:55

SOCANT, SOCANT...
Daca acesta este hotararea luata de LEGAL RACING, as dori ca Sebastian sa ne spuna care au fost motivele care au stat la baza acestei decizii, motivele reale... si daca s-a luat in calcul si efectele secundare ce rezulta din acesta (vezi Bogdan 16_v)... :help:
Poate LR se mai gandeste si la cei pasionati de acest fenomen auto din Romania... :nervious:

Astept comentariu din partea lui FLORICA - NSL, si nu numai... :2gun:

bog88 08-12-04 08:38

ce aere de vedete avem...nici o explicatie nimic...pana la urma \"suporterii\" nu se trateaza asa :oops:

Hazbulatov 08-12-04 08:54

NOOOOOOOO (Monica), de ce fratzilor de ce.
Macar ilegale organizatzi ??? CEVA TRE' SA ORGANIZATI PLSS, dar sa fie legat de mashini. :evil: :evil:

Ali G 08-12-04 09:00

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
*** hai ca am primit eu vesti proaste in viatza dar o veste mai proasta ca asta cu sigurantza nu am primit *** :cry: sper ca cei de la Legal Racing sa revina asupra deciziei si sunt sigur ca nu sunt singurul !!!!!

TUNING 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shadow 08-12-04 09:06

Asa cum s-a mai zis: nu mi se pare sfarsitul curselor legale dar este o decizie regretabila si dupa parerea mea un pas in spate. Lucrurile tocmai incepusera sa intra pe o cale foarte buna. Sincer nu inteleg decizia lor, DAR este decizia lor si trebuie respectata.
Asta e, vom traii si vom vedea!!!!

supersev 08-12-04 09:24

Tre sa privim si partea buna a lucrurilor .... o gasiti voi ca eu nu prea stiu care e ... dar oricum ...
cat timp vor exista motoare sub capote si cat timp aceste motoare vor vrea sa fie turate ... va fi competitie ...
o sa fie mai riscant un pic ... dar totusi ... legalele reprezentau oricum prea putin din cat alergam noi ....

Ursu-=X-Team=- 08-12-04 09:28

De ce nu precizati si cauzele ?????????? sa stie toata lumea ce s-a intamplat . Asa deodata?!?!?!?!?!?!

Mr.Nice 08-12-04 09:45

Fratilor, aveti emotii????? cum adik anul 2005 nu va mai aduce legale???? SEBASTIANE te-ai certat cu Mos Craciun? hai frate k eu nu cred....e imposibil sa se intample asa ceva.... macar spuneti cauzele ce v-au determinat sa luati aceasta hotarare....
Dak intr-adevar este adevarata aceasta decizie, atunci NSL va face ceva, se va implica in vreun fel pt. ca legalele sa fie si in 2005????Asteptam toti raspunsuri si explicatii!!!!!!

PEACE
:peace:

Aki 08-12-04 10:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D O G\"
SOCANT, SOCANT...
Daca acesta este hotararea luata de LEGAL RACING, as dori ca Sebastian sa ne spuna care au fost motivele care au stat la baza acestei decizii, motivele reale... si daca s-a luat in calcul si efectele secundare ce rezulta din acesta (vezi Bogdan 16_v)... :help:
Poate LR se mai gandeste si la cei pasionati de acest fenomen auto din Romania... :nervious:

Astept comentariu din partea lui FLORICA - NSL, si nu numai... :2gun:

DOG, ai PM!
Mihai- Honda

tng 08-12-04 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
[b]Fratilor, aveti emotii????? cum adik anul 2005 nu va mai aduce legale????

Legale se vor mai face iti dai seama.Mai sunt cluburi care cu siguranta nu ne vor lasa pe bara.
Pacat, LR era baza cea mare. :(

x-28-TRA 08-12-04 10:23

daca nu mai organizeze l.r cred ca o sa organizeze nsl :shock: :shock: :shock:

cu sigurantza curse vor fii

ffocus 08-12-04 10:25

ce texte avetzi sa mor yo...parca n-ati fi dintre noi...voi si guvernul ce mai aveti comunicate d'astea oficiale fara nici o explicatie...mai coborati cu picioarele pe pamant

Hazbulatov 08-12-04 10:27

NU sunt ei de vina, cred ca sistemu este de vina :P fratzilor da-ti un raspuns, cerem indurare.

Gti_Turbo 08-12-04 11:20

nu se poate.... cand toate mergeau mult prea bine..

bai fratilor ati innebunit?!?! ce naiba!! gluma vad ca nu este... mai e pana la 1 aprilie.. unde se mai dau baietii??? orice ar fi poate ne spuneti si noua cauzele care v-au adus la decizia asta.... HAL poate ne spui tu ceva ca esty in BUCALE .. tu styy ce e p-acolo.. vezi ca te sun diseara...

pav[] 08-12-04 11:38

sincer sa fiu.. ma lasa rece decizia lor.. pentru mine e inutila.. nu ma omor dupa curse legale.. doar o adunatura de oameni care se uita ca disperatii la cate 2 care \"se intrec\".. FOARTE interesant :roll: (n-am emoticon \"somnoros\").. si, VAI!, odata cu LR au intrat in pamant toti maniacii cu masini.. o sa murim.. a venit sfarsitul lumii! ganditi si voi putin.. si daca se poate, cat de cat realist.. mai bine putini si buni, decat multi si.. stiti voi :D (nu incercam sa atac pe nimeni.. se simte cine vrea)

ILEGAL racing rulz! :D

All times are GMT +2. The time now is 12:49.

- Copyright 2026 4Tuning