![]() |
SOCANT, SOCANT...
Daca acesta este hotararea luata de LEGAL RACING, as dori ca Sebastian sa ne spuna care au fost motivele care au stat la baza acestei decizii, motivele reale... si daca s-a luat in calcul si efectele secundare ce rezulta din acesta (vezi Bogdan 16_v)... :help: Poate LR se mai gandeste si la cei pasionati de acest fenomen auto din Romania... :nervious: Astept comentariu din partea lui FLORICA - NSL, si nu numai... :2gun: |
ce aere de vedete avem...nici o explicatie nimic...pana la urma \"suporterii\" nu se trateaza asa :oops:
|
NOOOOOOOO (Monica), de ce fratzilor de ce.
Macar ilegale organizatzi ??? CEVA TRE' SA ORGANIZATI PLSS, dar sa fie legat de mashini. :evil: :evil: |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
*** hai ca am primit eu vesti proaste in viatza dar o veste mai proasta ca asta cu sigurantza nu am primit *** :cry: sper ca cei de la Legal Racing sa revina asupra deciziei si sunt sigur ca nu sunt singurul !!!!! TUNING 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Asa cum s-a mai zis: nu mi se pare sfarsitul curselor legale dar este o decizie regretabila si dupa parerea mea un pas in spate. Lucrurile tocmai incepusera sa intra pe o cale foarte buna. Sincer nu inteleg decizia lor, DAR este decizia lor si trebuie respectata.
Asta e, vom traii si vom vedea!!!! |
Tre sa privim si partea buna a lucrurilor .... o gasiti voi ca eu nu prea stiu care e ... dar oricum ...
cat timp vor exista motoare sub capote si cat timp aceste motoare vor vrea sa fie turate ... va fi competitie ... o sa fie mai riscant un pic ... dar totusi ... legalele reprezentau oricum prea putin din cat alergam noi .... |
De ce nu precizati si cauzele ?????????? sa stie toata lumea ce s-a intamplat . Asa deodata?!?!?!?!?!?!
|
Fratilor, aveti emotii????? cum adik anul 2005 nu va mai aduce legale???? SEBASTIANE te-ai certat cu Mos Craciun? hai frate k eu nu cred....e imposibil sa se intample asa ceva.... macar spuneti cauzele ce v-au determinat sa luati aceasta hotarare....
Dak intr-adevar este adevarata aceasta decizie, atunci NSL va face ceva, se va implica in vreun fel pt. ca legalele sa fie si in 2005????Asteptam toti raspunsuri si explicatii!!!!!! PEACE :peace: |
Re:
Quote:
Mihai- Honda |
Re:
Quote:
Pacat, LR era baza cea mare. :( |
daca nu mai organizeze l.r cred ca o sa organizeze nsl :shock: :shock: :shock:
cu sigurantza curse vor fii |
ce texte avetzi sa mor yo...parca n-ati fi dintre noi...voi si guvernul ce mai aveti comunicate d'astea oficiale fara nici o explicatie...mai coborati cu picioarele pe pamant
|
NU sunt ei de vina, cred ca sistemu este de vina :P fratzilor da-ti un raspuns, cerem indurare.
|
nu se poate.... cand toate mergeau mult prea bine..
bai fratilor ati innebunit?!?! ce naiba!! gluma vad ca nu este... mai e pana la 1 aprilie.. unde se mai dau baietii??? orice ar fi poate ne spuneti si noua cauzele care v-au adus la decizia asta.... HAL poate ne spui tu ceva ca esty in BUCALE .. tu styy ce e p-acolo.. vezi ca te sun diseara...
|
sincer sa fiu.. ma lasa rece decizia lor.. pentru mine e inutila.. nu ma omor dupa curse legale.. doar o adunatura de oameni care se uita ca disperatii la cate 2 care \"se intrec\".. FOARTE interesant :roll: (n-am emoticon \"somnoros\").. si, VAI!, odata cu LR au intrat in pamant toti maniacii cu masini.. o sa murim.. a venit sfarsitul lumii! ganditi si voi putin.. si daca se poate, cat de cat realist.. mai bine putini si buni, decat multi si.. stiti voi :D (nu incercam sa atac pe nimeni.. se simte cine vrea)
ILEGAL racing rulz! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning