![]() |
Re: Dacia Logan 1.4 FWD
9 Attachment(s)
Am venit acasa :D am la-am scos pe "Gogaie " din zapada .........cum a iesit din curte , a incinso nitel ca sa stie cine e sefu`.
Deja am umblat pe la una alta nu m-am putut aptine , i-am pus jantele de iarna culmea,acuma cand a venit primavara dar la ce e in bucuresti , am zis sa mai menajez Oz-aele de gropile ascunse sub apa si zapada :D. Coprul pe 51 mm care a fost pe masina lu Golanu91,si un manson pentru schimbator confectionat de mine .:D Imi pare rau ca e murdara :sad: |
Bine ai venit carnatule :P .Gata le-ai facut vant la scaune?
|
Bine te-am gasit :D
Scaunele sunt in casa asteapta cumparator ,daca nu se dau cu banii ceruti le pastrez :D,tu cu ce bunatati vi? |
O sa vezi sambata daca vii la Poli:P
|
5 Attachment(s)
Am montat corpul clapeta+un filtru de aer nou ,se misca ok ,nu agata sau sa ramana turata ,raspunde mai repede la acceleratie ,sau daca e vorba de inferioara in curba inainte era greu sa fac varf-calcai ..acuma e mult mai usor ...decat o pisc :D
A pus scaunele pe masina am terminat sinele si arata cam asa + centuri in 4 puncte OMP In rest benzina si forje ..:twisted: Test cu corpul :https://www.youtube.com/watch?v=KbG3S7Idt94 https://www.youtube.com/watch?v=pbL1_...eature=related imi pare rau de calitatea filmelor |
11 Attachment(s)
Ruginitura a primit urmatoarele :
-Discuri ventilate 259 mm Brembo max -Etrieri Trw (Prestige) -Placute Ferodo premier FDB485 -Lichid Ate Racing blu dot 4 -Suruburi de cadere a rotilor H&R -Schimbat ledurile bord |
Ai schimbat singur ledurile la bord ? daca nu..da-mi si mie un p.m cine ti le-a facut si ce pret..ms.
|
Luminile le-am schimbat eu cu un prieten:D e foarte usor da sa ai un aparat de lipt bun :sad: sunt o gramada de tutoriale unde te invata cum si ce sa faci ...bafta
|
e normal sa scada la relanti undeva la 500 rot/min?asa mi se intampla si mie
|
Relantiu e reglat de motorasul pas cu pas ...daca sta prea jos sauprea sus inseamna ca e murdar si trebuie curatat
Loganul are relantiu pe la 600-700 turati/min parca ,al meu e si decalibrat ceasul putin :D |
Foarte tare volanul. :D
|
Quote:
|
frumoasa masinuta :shock:
|
Quote:
|