![]() |
Re: SmokeDesign
Quote:
|
Quote:
|
azi dupa 6 ca atunci am timp;)
|
Bv ma baiete...asteptam si alte aparitzii semnate Smoke...poate inca ceva masini oldies.. :D :P
|
e fain punto nu stiu ornamentele de pe usi si bara erau mai faine culoarea capotei zic eu
|
ce motor ai pe ea? si daca i-ai facut ceva...
|
motor stock deocamdata(adica filtru si evacuare remus).. vine si ala mai suparat un pic dupa sarbatori/ sa ii uram bafta la cash
|
mi se pare sau mai traba finisari la aripi ... partea interioara ma refer
|
pana nu vin jantele care tre nu am ce sa finisez.. ce vezi tu acolo. desi e rez slaba sunt ''arce de fibra anti-jeg ;))'' pana cand vine suspensia si jantele care tre.. is uzabile si interschimbabile ,
|
ce motor mai suparat va fii montat pe fiat?cel de hgt?frumos proiectul.bravo!
|
@smoke: cum aduci oglinizi? bagi cele e HGT? daca ai alta varianta mai eftina zi-mi si mie, pls. mersi
|
''is pe drum'' adica vor probabil modificate.. nu stiu daca punem de hgt sau de alceva sau le lucaram pe alea.. e vreme de proiecte si idei.. o sa vedeti cand intra masina in stage 2
|
SmokeDesign va doreste sarbatori fericite, un caluduros la multi ani ... tot ce va doriti si masini mai tari in anul care vine!!!!!,
all the best , Smoke out |
Tare Smoke imi place Fiatu ... Tot respectul meu
|
Multumim la fel si tit sarbatori fericite si un an nou cu mai multe idei si tuning
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning