![]() |
Re: Machete in lucru-lusian
putin off topic, se pare ca cei din afara bacaului nu au curaj sa posteze;)) :twisted::twisted::twisted:
|
imi place cum lucrezi.spor la lucru in continuare!!
|
6 Attachment(s)
Salut,
Azi am gasit niste timp liber si am fost si am cumparat niste poxipol ( abia acasa mi am dat seama ca trebuia sa iau poxilina dar cred ca e okey si poxipol) si niste decanol. Bun. Am luat una bucata macheta Mercedes MM 300 Slr si am inceput cu pensonul sa intind niste decapol...Am dat 2 maini, maine mai dau inca o mana pentru micile locuri unde a mai ramas niste vopsea... Maine voi incerca de altfel sa si chituiesc( prima tentativa, la fel si decapolul, dar sper sa ma descurc.) Astept sfaturi . Seara buna. ps : parca crestea aluatul pe paine;)) cu decapolul |
pfff ce curata e acum...
|
6 Attachment(s)
Pana una alta si intre timp am luat una bucata macheta Ford Mustang 1/24 Maisto, Old Friend si i-am pus leduri:shock::shock::shock::idea::idea::idea:.
Am luat leduri albe transparente de 3 mm, in serie cu o baterie CR de 3V si un mic intrerupator. Imi cer scuze pentru unele poze... Enjoy |
Xenoane pe un muscle-car vechi, ruginit (sau m rog, asa vor sa lase impresia cei de la Maisto...): combinatia ideala.
|
Ledurile is albe:-? dar au iesit mai ciudat in poze:-? Parca ai putina dreptate:-? Poate le voi pune niste leduri galbene...:-?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning