![]() |
Re: cat esti dispus sa investesti in performantele masinii?
eu mai vreau o categorie............peste 10000 euro:D !dar daca vrem un tuning adevarat(sistem audio performant,spoilere,praguri si ,cel mai costisitor motorul!) eu zic ca 4000 e ok!dar nici astia 4000 nu prea ajung daca le adunam pe toate+manopera si alte cele!
|
eu am votat pina in 1000 euro; in momentul asta atita as putea sa bag. as vrea cu banii astia niste jenti, arcuri, amortizoare, ceva la sistemul de frinare si geamuri fumurii sau ionizate. nu stiu daca ma incadrez in banii astia, dar asta as face in momentul asta.
|
Era vorba de "cati bani puteti investi in modificarea performantelor masinii?" nu de estetic
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
votat 2000-4000 euro.
|
eu deja am investit aproape 5ooo numai in motor,daca va zic si ce motor va stricati de ris dar....mie mi-a placut masina si este idealul rominesc,,taxe mici":oops:este o toyota corolla de 1,3.....iam schimbat axe,ambreiaj,injectoare,pistoane si cuzineti+un kit complet turbo de toata frumusetea,masina inca este la garajul de la,,turbotecnik",cind va fi gata vin cu ceva poze!!!:twisted:
|
eu as investi dar mi-am luat un chrysler 300c crd si nu prea am ce sai fac
|
O resoftare. Si ai castigat din start 30-40 de cai.
|
depinde la ce motor...... diesel benzina/ aspirat turbo, dimensiunile motorului........
|
Quote:
Iar ca un simplu exemplu, printr-o resoftare la dimsport castigi fix 40CP 300C 3,0 CRD 258CP 190kw 610NM. |
interesant ce spui tu SONNY si cat de sigura e resoftarea? adica poate exista riscul sa se intample ceva la calculatorul masinii? si unde s-ar putea face si cat ar costa?
doamne cate intrebari am pus....nu stiu ce e cu mine in seara asta o seara buna incontinuare:peace: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning